Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.10.2023 00:12

La Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți,


A A

Aproape 500 de locuri de muncă ofertate

Aproape 500 de locuri de muncă ofertate

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, vineri 27 octombrie 2023.

La eveniment sunt invitați agenții economici precum și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv absolvenți, persoane care doresc să își schimbe locul de muncă, șomeri,  precum și alte categorii de persoane disponibile actualmente pe piața muncii,  dar și instituții interesate de domeniul pieței muncii.

Precizăm că până la această dată, oferta de locuri de muncă este de 478 de posturi vacante. Din tre acestea menționăm: rectificator universal, mașinist pod rulant, zidar, galvanizator, bucătar, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile, brutar, fierar - betonist, instalator, lucrător termopane, agent transporturi, electromecanic, funcționar administrativ, ghid turism, agent securitate, patiser, consultant credit, lucrător în comerț, ambalator manual, cofetar, stivuitorist, specialist marketing, gestionar depozit, mecanic utilaj, macaragiu, inspector în sănătate și securitate în muncă, casier, contabil, administrator rețea, inginer producție, montator subansamble, inginer mecanic, inginer metalurg, inginer electromecanic, economist, inginer construcții civile, manipulant mărfuri și  muncitor necalificat.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 17 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

Standurile pentru  formare profesională, informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și locuri de muncă prin rețeaua Eures vin și în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pregătiri de Ziua Copilului
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
329 de persoane au fost selectate în vederea angajării
Competiția Națională de Business Plan, etapa din 2024, găzduită la Târgoviște
Un nou traseu de transport public în Târgoviște
Peste 92.000 de salariați în luna februarie 2024
Scădere ușoară a numărului de pensionari în Dâmbovița
Împrumuturi bancare destinate agricultorilor dâmbovițeni
473 de locuri de muncă disponibile
Construcțiile, în picaj


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (I)

În 1991, Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, de altminteri o formă reșapantă a Rusiei țaristo-imperiale, a dispărut, s-ar putea zice, pe mâna rusească, aia a comunismului bolșevic, metamorfozat (oare cu de la sine putere?) în capitalist autocratic Boris Elțîn.

Și care, tot cu mână rusească, de fapt, o gheară de diavol, se încearcă a fi reanimat în granițele fostei Uniuni... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale