Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.10.2023 00:12

La Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți,


A A

Aproape 500 de locuri de muncă ofertate

Aproape 500 de locuri de muncă ofertate

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, vineri 27 octombrie 2023.

La eveniment sunt invitați agenții economici precum și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv absolvenți, persoane care doresc să își schimbe locul de muncă, șomeri,  precum și alte categorii de persoane disponibile actualmente pe piața muncii,  dar și instituții interesate de domeniul pieței muncii.

Precizăm că până la această dată, oferta de locuri de muncă este de 478 de posturi vacante. Din tre acestea menționăm: rectificator universal, mașinist pod rulant, zidar, galvanizator, bucătar, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile, brutar, fierar - betonist, instalator, lucrător termopane, agent transporturi, electromecanic, funcționar administrativ, ghid turism, agent securitate, patiser, consultant credit, lucrător în comerț, ambalator manual, cofetar, stivuitorist, specialist marketing, gestionar depozit, mecanic utilaj, macaragiu, inspector în sănătate și securitate în muncă, casier, contabil, administrator rețea, inginer producție, montator subansamble, inginer mecanic, inginer metalurg, inginer electromecanic, economist, inginer construcții civile, manipulant mărfuri și  muncitor necalificat.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 17 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

Standurile pentru  formare profesională, informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și locuri de muncă prin rețeaua Eures vin și în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitarea infrastructurii rutiere din Runcu
Progrese de amploare pentru trei investiții din comuna Raciu
„Valurile sunt prea mari și ei nu mai stăpânesc barca”
Salariații din industria de Apărare respectarea promisiunii Guvernului
„Anul acesta vor fi 200 de gospodării abonate la gaze”
Regenerarea pădurilor în Dâmbovița
Atragerea investițiilor publice și private, preocuparea permanentă a autorităților locale
248 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Ghid de facilități fiscale
699 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale