Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.07.2015 00:17

Sindicatul Dreptatea strigă după ajutor


A A

Apel disperat de la Automecanica Moreni

comunicat


În Revoluția din decembrie 1989, transportoarele blindate de la Automecanica Moreni plecau să participe la protejarea populației și asigurarea victoriei revoluției.

Niciunul dintre cei 4000 de salariați nu au putut gândi că cei care vor veni să conducă destinele României vor da și sentința: Uzina de la Moreni trebuie să dispară. A fost un verdict dat pentru a putea deschide larg porțile altora, care erau obișnuiți să li se spună că sunt din lumea civilizată, să vină să-și vândă produsele, cu nimic mai bune, dar cu un alt standard de viață al lor, așa zisă adevărată democrație.

Ei trebuia să trăiască bine, la ei trebuia să rămână bunăstarea. Pentru noi, românii din fabrici și uzine, sunt suficiente sărăcia, plecarea din țară, șomajul și uneori decizii disperate. Nu s-a mai investit un leu în industria de apărare românească din 1989, oare de ce? Simplu, ar fi încurcat distrugerea, exterminarea, închiderea. Era un concurent serios, pentru ei nu era bine.

De ce să rămână locurile de muncă aici, de ce banii să fie ai românilor, de ce să nu crească gușile parveniților de după revoluție, să apară miliardarii de carton din afacceri murdare în care au târât industria românească. Mă gândesc și mă întreb totodată: istoria îi va pedepsi oare?! Am scris acest fragment cu speranța că voi găsi oamenii cu suflet de român adevărat care să ajute la salvarea industriei de apărare.

 

președinte Sindicat UAM, Constantin BucuroiuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Infrastructura școlară, în continuă modernizare
ÎPS Nifon, în vizită pastorală la Pucioasa și Târgoviște Nord
Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița
Sumă record pentru investiții
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Concertul "Romanța, regina inimilor", regal la Craiova
Comisia Europeană, vizită de lucru în județul Dâmbovița
Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște
Târnosirea Bisericii „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale