Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.10.2018 00:10

După jignirile lansate Ciprian Iugulescu


A A

Anchetă internă la Chindia

Anchetă internă la Chindia

❚ Termenul „milog” folosit de Ciprian Iugulescu, directorul sportiv al clubului Chindia, este unul calomnios și ne vom adresa organelor în drept ❚ Am primit multe mesaje de susținere și asta ne bucură. În schimb, nu am primit scuze, nici din partea individului și nici a clubului ❚ „Eu dazavuez violențele de limbaj și consider că nu au ce să caute într-o lume civilizată, într-un fotbal civilizat. E normal să apară măsuri, e firesc”, s-a exprimat Cătălin Mișu, patronul Regata, unul dintre sponsorii Chindiei ❚ „Un oficial de club care vorbește în felul acesta, nu are ce căuta în fenomenul sportiv. O să dispun o anchetă la club, cu privire la acest incident. E incalificabil, nu se face așa ceva”, a transmis și Alin Manole, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița

 

COSTIN MIHAI

 


 

„A venit și milogul ăsta la meci?” Milog (definiție DEX) – Cerșetor (infirm). Persoană care se roagă de cineva, cu insistență, înjosindu-se, pentru a obține ceva. Om infirm, schilod. Termenul folosit de Ciprian Iugulescu, directorul sportiv al clubului Chindia, este unul calomnios și ne vom adresa organelor în drept. Vor fi citați ca martori toți cei prezenți, inclusiv colegii jurnaliști, chiar dacă nu au scris nici măcar un cuvânt despre incident. Am anticipat tăcerea lor, iar motivele sunt diverse. În primul rând că se tem. „Familia Iugulescu este prea tare în Târgoviște! Cred că și lui Țuțuianu îi este teamă de ei, la cât este omul de tare! Familia Iugulescu domină sportul dâmbovițean, nu ai ce să le faci”, a comentat George Anghel pe pagina de Facecook.

„Băga-mi-aș p… în mă-sa!”

Mama este singurul părinte rămas în viață, după ce tata s-a stins în ultimele zile ale anului trecut. De ani buni se confruntă cu grave probleme de sănătate, însă rămâne o luptătoare. Are o pensie modestă, foarte modestă, dar toată viața și-a trăit-o demn, chiar foarte demn. Așa ne-a învățat și pe noi, copiii. Să fim demni, în niciun caz milogi. Și vom rămâne demni! Ne-am dedicat studiului și am evoluat corect, am crescut sănătos, prin forțele proprii. Fără tăticu, mămica, unchiu sau verișoru. Iar mama este ca o icoană pentru noi. O icoană pe care o pângărește un păcătos. Să-l judece Dumnezeu, dacă aici, pe pământ, nu-l judecă nimeni!

„A zis să-i s… p…!”

Am primit multe mesaje de susținere și asta ne bucură. În schimb, nu am primit scuze, nici din partea individului și nici a clubului. E interesantă poziția celor care finanțează clubul și care îl plătesc pe acest băiat să ajute Chindia, nu să înjure jurnaliști. Și care nu este la prima abatere. „Trebuie săți transmit un mesaj de la ciprian iugulescu. A zis să-i s… p…”, ne-a abordat un apropiat de-al lui din presa locală, în luna mai. Directorul sportiv al Chindiei nu a retractat niciun moment, nu și-a cerut scuze, nu a dat socoteală.

Cătălin Mișu: „Nu-mi vine să cred că a existat o asemenea jignire”

Și totuși, de data aceasta, oamenii implicați financiar la Chindia oferă atenție situației. „Eu dazavuez violențele de limbaj și consider că nu au ce să caute într-o lume civilizată, într-un fotbal civilizat. Înainte să se ia măsuri, în primul rând trebuie să-și ceartă scuze, pentru că tăria și calitatea unui om țin de caracter. În sport și în viață trebuie să existe respect. Mai ales în fața presei.Trebuie să le mulțumim jurnaliștilor și chiar să le facem statui, pentru faptul că mediatizează un campionat execrabil de slab. Dacă un angajat de-al meu s-ar fi comportat așa, știa el ce are de făcut, conform regulamentului de ordine interioară, până să ajungă la conducere. E normal să apară măsuri, e firesc. Mie tot nu-mi vine să cred că a existat o asemenea jignire”, s-a exprimat Cătălin Mișu, patronul Regata, unul dintre sponsorii Chindiei.

Alin Manole: „E incalificabil, nu se face așa ceva!”

Jignirile adresate de Ciprian Iugulescu, directorul sportiv al Chindiei Târgoviște, la finalul meciului cu Ripensia Timișoara, sunt taxate inclusiv de asociații clubului. Alin Manole, vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, este responsabilul instituției în relația cu executivul Chindiei, participând inclusiv la conferința de presă prin care a fost prezentat ca antrenor Viorel Moldovan. Ca o paranteză, reprezentantul CJD este un fin cunoscător al fenomenului sportiv, dar și cel mai talentat politician pe care l-am văzut vreodată jucând fotbal. Alin Manole a taxat extrem de dur ieșirea necontrolată a lui ciprian iugulescu, solicitând de urgență o anchetă internă la gruparea de lângă Turn. „Un oficial de club care vorbește în felul acesta, nu are ce căuta în fenomenul sportiv. O să-l chem pe Marcel Ghergu și o să dispun o anchetă la club, cu privire la acest incident. Nu e normal să se vorbească la modul acesta cu jurnaliștii, nici cu fotbaliștii sau cu spectatorii, cu nimeni. E incalificabil, nu se face așa ceva. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta, o spun cu toată sinceritatea”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De ce a câștigat Cornești și nu Gura Șuții
Bobi Verdeș este sigur de promovare
Movilă crede în șansele echipei din Cornești
Gloria a luptat onorabil
Recolta Gura Șuții a câștigat cupa
Cornești are șanse mici să promoveze
Gloria Cornești joacă pentru promovare cu CSM Slatina
Și suporterii Chindiei sunt campioni (III)
Naționala României de polo se pregătește la Târgoviște
Programul turului pentru CSM Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale