Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.05.2024 00:15

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, va da ordinul de începere a lucrărilor la Centura Orașului Găești, alături de...


A A

Alexandru Iorga, „un primar de care orașul Găești are nevoie”

Alexandru Iorga, „un primar de care orașul Găești are nevoie”

Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a fost la Găești unde a constat foarte multe nemulțumiri ale cetățenilor din oraș! Cea mai arzătoare problemă este chiar în cartierul Arsuri unde oamenii se plâng că nu au apă și canalizare deși au primit promisiuni, cu mult timp în urmă,  că situația se va rezolva.

De departe cea mai stringentă problemă a orașului, nerezolvată de zeci de ani, este cea a traficului infernal din zona centrală. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan i-a asigurat pe găeșteni că în curând va da ordinul de începere a lucrărilor la Centura Orașului Găești,  alături de noul primar al orașului, Alexandru Iorga. 

„Situația din cartierul Arsuri este încă un exemplu al incompetenței primarului de la Găești. Din 2016, locuitorii de aici au fost mințiți că vor avea apă și canalizare, iar timpul a demonstrat că promisiunile administrației orașului au fost doar vorbe în vânt. Împreună cu Alexandru Iorga, candidatul PSD la primăria Găești, am stat de vorbă cu oamenii din Arsuri, iar aceștia ne-au spus că au ajuns la capătul răbdării. Ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, cât de curând, voi da ordinul de începere a lucrărilor la Centura Orașului Găești alături de primarul Alexandru Iorga.  După alegerile din 9 iunie, cu toții vom avea în primarul Alexandru Iorga un partener de dialog deschis și onest. Un primar de care orașul Găești are nevoie!  Președinte Consiliul Județean Dâmbovița - Ștefan Corneliu; Primar Găești - Alexandru Iorga. Împreună Reușim”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă
Reabilitarea școlilor gimnaziale Nr. 1 și Nr. 6, pe masa CLM Târgoviște
Autorizație de construire GIGI AUTO SRL
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)
Investiții masive pentru transportul public la Târgoviște
Săptămână „de foc” pentru pompierii dâmbovițeni
Un proiect internațional finanțat de Institutul Cultural Român


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)

Pe mine, unul, ofensiva naționalistă de la europarlamentare în occidentul Uniunii Europene nu m-a luat prin surprindere, cum, de pildă, i-a luat pe Macron și Schultz. Era de așteptat, se simțea deja în aer și a fost produsă de aroganța dictatorilor din Consiliul Europei și din Comisia Europeană, care și-au închipuit Uniunea ca pe propria moșie. Și uite că răzbunarea, pe fond îndreptățită, a venit -, dar dacă mă îngrijorează... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale