Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.02.2024 00:15

În luna ianuarie 2024


A A

AJPIS Dâmbovița, la zi cu plata prestațiilor sociale

AJPIS Dâmbovița, la zi cu plata prestațiilor sociale

*36.112.924 lei au mers la plata „Alocației de stat pentru copii/ Indemnizația pentru creșterea copilului/ Stimulentul de inserție”!

*Totodată, 4.456 de dâmbovițeni au primit „Venit minim garantat” în valoare de 1.338.157 lei

 

 

Violeta Stanciu


Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Dâmbovița anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că în luna ianuarie 2024 s-au făcut plăți în cuantum de 51.860.438 lei pentru un numar de 141.818 de beneficiari. Cele mai mari sume au mers pe „Alocația de stat pentru copii/ Indemnizația pentru creșterea copilului/ Stimulentul de inserție”, unde s-au efectuat plăți în valoare de 36.112.924 lei, pentru un număr total de 89.220 persoane. Pentru „Venit minim garantat” s-a achitat suma de 1.338.157 lei aferentă unui număr 4.456 persoane. Pentru „Alocația pentru susținerea familiei”, care are un număr de  3.373 beneficiari, s-a plătit suma de 699.335 lei. De asemenea, AJPIS Dâmbovița informează că „Indemnizația de plasament”, în valoare de  1.244.640 lei, a mers către 1.055 persoane, iar de „Indemnizația de hrană”, în valoare de 482.089 lei, au beneficiat 451 de dâmbovițeni. ,,Drepturile acordate persoanelor cu handicap în conformitate cu Legea nr. 448/2006” au mers către 40.297 persoane, către care s-au făcut plăți în cuantum total de 11.915.058 lei. „Ajutor/Supliment pentru încălzirea locuinței (lemne/furnizori)” s-a plătit unui număr de 2.942 de persoane, suma totală achitată fiind de 63.555 lei. Serviciilor de intervenție psihologică și psihoterapeutică în contextul pandemiei de COVID-19 – „Din grijă pentru copii” le-a fost alocată suma de 4.680 lei, pentru 24 copii. „Toți beneficiarii prestațiilor menționate mai sus au primit banii fără nicio întârziere”, ne dă asigurări AJPIS Dâmbovița.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi
Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești
Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație
Infracțiuni... la zi!
Verificări ale polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa

Mulți au făcut referiri recente la Jacques Delors, numindu-l vizionarul european. Și au mare dreptate. Dar ideile marelui politician francez rămâneau la stadiul de filosofie dacă el nu era și președintele executivului european vreme de 10 ani. Chiar dacă au mai fost și alți președinți ai Comisiei Europene care au coordonat sistemul timp de două mandate, doar de Delors dorim să amintim... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale