Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.06.2024 00:14

Pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă,


A A

AJOFM Dâmbovița anunță noi posturi disponibile

AJOFM Dâmbovița anunță noi posturi disponibile

În baza de date a AJOFM Dâmbovița sunt înregistrate astăzi 538 de posturi vacante. Acestea sunt distribuite astfel: 380 locuri de muncă locale și 158 în Spațiul Economic European.

Persoanele calificate pot opta pentru ocupații precum: mecanic auto, ambalator manual, croitor, agent de securitate, crescător păsări, agent vânzări, confecționer articole textile, agent servicii client, montator subansamble, îngrjitor clădiri, manipulant mărfuri, vânzător, instalator, paznic, vânzător, vânzător la domiciliul clientului, femeie de serviciu, laborant determinări fizico – mecanice, operator vânzări prin telefon, pizzar, șofer, tehnician în industria textilă,  operator mașini unelte comandă numerică, casier – încasator, contabil, gestionar depozit, dispecer, funcționar documentare, lucrător comercial, servant – pompier, operator calculator, lucrător gestionar, ajutor bucătar, cartonagist, lăcătuș mecanic, electrician întreținere – reparații, tehnician mentenanță electromecanică, tehnician proiectant și macaragiu.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt ofertate următoarele posturi: asistent social nivel superior, economist, consilier juridic, inginer construcții civile, facturist, inginer zootehnist, inginer mecanic, manager marketing, medic veterinar, programator producție, referent resurse umane, secretară și șef serviciu plan/producție.

Muncitorii necalificați au la dispoziție locuri de muncă în domenii precum: întreținere drumuri și șosele, agricultură, construcții și confecții textile.

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 158 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Belgia – 3 locuri de muncă pentru: bucătar și instalator ascensor; Letonia – 30 locuri de muncă pentru: sudor; Germania – 27 locuri de muncă pentru: muncitor în producție; tehnician electronist, lucrător în producție – procesare produse din carne, sudor; Olanda – 4 locuri de muncă pentru: șofer autobuz și lucrător spații verzi; Irlanda – un loc de muncă pentru asistent medical; Malta: 14 locuri de muncă pentru: designer grafică, inginer/manager dezvoltator software, manager marketing  și bucătar; Italia: 5 locuri de muncă pentru fizioterapeut, infirmier și asistent medical; Norvegia:74 de locuri de muncă pentru mecanic auto, sudor, mecanic motoare și muncitor în acvacultură.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Medicii de familie trebuie să semneze un nou contract cu Casa de Sănătate
241 de persoane, angajate în urma Bursei locurilor de Muncă
Investiții strategice în accesibilizarea Fondului Forestier
Nou proiect de asfaltare la Runcu
Razie rutieră de amploare a poliției
Restanțe de peste 6 luni la plata navetei profesorilor
186 de bilete de tratament pentru a 9-a serie a acestui an
Prelungirea termenului pentru cererile de plată
Sălile de jocuri de noroc, în vizorul ITM Dâmbovița
Se nasc din ce în ce mai puțini copii!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)

Pe mine, unul, ofensiva naționalistă de la europarlamentare în occidentul Uniunii Europene nu m-a luat prin surprindere, cum, de pildă, i-a luat pe Macron și Schultz. Era de așteptat, se simțea deja în aer și a fost produsă de aroganța dictatorilor din Consiliul Europei și din Comisia Europeană, care și-au închipuit Uniunea ca pe propria moșie. Și uite că răzbunarea, pe fond îndreptățită, a venit -, dar dacă mă îngrijorează... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale