Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2023 00:14

În județul Dâmbovița...


A A

A început campania de colectare selectivă a deșeurilor electrice și electronice

A început campania de colectare selectivă a deșeurilor electrice și electronice

În județul Dâmbovița a fost dat startul campaniei de reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), ce se va desfășura pe raza județului. În cadrul acestui program vor putea fi strânse toate echipamentele electrice și electronice ieșite din uz care funcționau cu baterii sau pe bază de curent electric, la priză. Aici se încadrează: frigider, mașină de călcat, televizor, mașină de spălat, computer, telefon mobil, radio-casetofon, camere video, cuptor cu microunde, mixer etc.

Acțiunea se va desfășura în perioada mai – octombrie 2023 și a fost lansată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” , în parteneriat cu instituția Consiliului Județean Dâmbovița, Unitățile Administrativ Teritoriale, Ecotic și S.C Supercom S.A, care au demarat campania Dâmbovița „Gândește Global, Selectează local” pentru colectare DEEE. Localitățile din județ care iau parte la această campanie sunt: Ulmi – 25 mai 2023, Brănești – 26 mai 2023, Lucieni – 25 mai 2023, Perșinari – 29 mai 2023, Cornești – 30 mai 2023 și Doicești 31 mai 2023. Inițiatorii programului anunță că în cadrul acțiunii, colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice  voluminoase de la populație se va face gratuit.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Avocatul Poporului, prezent la Târgoviște
Sfințirea Bisericii Parohiei Alba, eveniment spiritual înălțător
Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale