Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.11.2023 00:17

Casa Județeană de Pensii Dâmbovița anunță, pentru seria a 18-a din acest an,


A A

91 de bilete de tratament balnear

91 de bilete de tratament balnear

Casa Județeană de Pensii (CJP) Dâmbovița a făcut public anunțul privind aprobarea a 91 de bilete de tratament balnear pentru seria a 18-a din acest an. Perioada de desfășurare a tratamentului este stabilită între 30 noiembrie și 03 decembrie 2023, iar beneficiarii pot opta pentru stațiuni recunoscute precum Sărata Monteoru, Pucioasa, Covasna, Olănești, Felix, Căciulata, Herculane, Saturn, Felix, Govora și Bala.

Repartizarea detaliată a bilelor poate fi consultată atât la sediul instituției, cât și pe site-ul oficial al Casei de Pensii Dâmbovița. Eliberarea biletelor va avea loc în perioada 14 – 21 noiembrie 2023, conform planificării stabilite și anunțate telefonic fiecărui beneficiar.

Contribuția individuală pentru un bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, în cazul beneficiarilor de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. Pentru pensionarii care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

„Eliberarea biletelor de tratament se va face personal titularilor, pe baza actului de identitate, talonului de pensie aferent lunii noiembrie/2023 și recomandării medicale. Această inițiativă oferă pensionarilor din Dâmbovița oportunitatea de a beneficia de servicii de tratament balnear în stațiuni renumite, contribuind astfel la îmbunătățirea stării lor de sănătate”, au transmis purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Dâmbovița, Daniela Stoenescu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Modernizare DS 276 (strada Câmpului) în satul Lunca, comuna Voinești, județul Dâmbovița”
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)
Târgoviștea va aprinde luminile sărbătorilor de iarnă
„Nu suntem mulțumiți de noul ministru al MAI, Cătălin Predoiu”
Uzina UPET Târgoviște obține prestigioasele certificări API
Platformă betonată pentru depozitarea temporară a deșeurilor din construcții
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)
Finanțare asigurată pentru centurile rutiere din Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Situație-limită pentru salvatorii montani dâmbovițeni
Schimbări semnificative în organigrama municipalității Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale