Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.11.2023 00:10

Diego Longo este optimist


A A

„Sunt sigur că se va concretiza o promovare”

„Sunt sigur că se va concretiza o promovare”

* Chindia Târgoviște și-a prezentat noul antrenor, în cadrul unei conferințe de presă, la care au mai participat președintele Lorin Petrescu și vicepreședintele Nicolae Croitoru

 

Chindia Târgoviște și-a prezentat noul antrenor, în cadrul unei conferințe de presă, la care au mai participat președintele Lorin Petrescu și vicepreședintele Nicolae Croitoru. Diego Longo a fost alesul, un italian care a lucrat foarte mulți ani alături de Răzvan Lucescu și de Mircea Lucescu, alegând ulterior să meargă pe cont propriu, antrenând în campionatul Albaniei.

„Sincer să fiu, nu aveam de gând să vin imediat la Târgoviște. După ce am vorbit de mai multe ori și mi s-a prezentat planul echipei, dar și când am văzut determinarea și ambiția pe care o are clubul, am hotărât să încep mai repede acest parcurs. Avem toți gândul de a duce echipa în Liga 1 și să construim ceva important și acolo. Sunt cât de cât la curent cu ce se întâmplă în Liga a 2-a, nu ca cineva care lucrează zi de zi aici, dar în ultimele cinci zile am stat împreună cu staff-ul meu să studiem echipa, dar și adversarii”, a transmis Longo

„Avem toate posibilitățile să promovăm”

Italianul este încrezător că obiectivul promovării va fi realizat, chit că formația târgovișteană ocupă în acest moment un modest loc 10 în liga secundă, și numai primele 6 clasate vor evolua în play-off. „Sunt sigur că se va concretiza o promovare. Nimeni nu trebuie să simtă presiune pentru asta. Când ai un vis, și ca jucători putem vorbi de vis, cum e Liga 1, trebuie să lupți pentru asta. Dar e o luptă pozitivă. Și clubul are alt punct de vedere, el construiește. Aici e vorba despre business. Pentru club e ceva normal să-ți programezi și să aștepți, și e corect, pentru că sunt ambiții. Pentru noi, mai ales pentru jucători, trebuie să fie o luptă pozitivă, pentru că sunt toate posibilitățile, sunt trei puncte și mult de jucat. Nu am așteptări de la suporteri, noi trebuie să-i atragem lângă echipă, iar acest lucru putem să-l facem prin atitudinea noastră, prin muncă și sacrificiu, dar și prin felul de a juca. O vom face 100%, am văzut la băieți determinare și dorință, așa că sunt încrezător că vom face o treabă bună aici. Ce contează acum este atitudinea din timpul antrenamentului, trebuie să dăm tot. Când ești departe de obiectiv trebuie să dai mai mult. Simt responsabilitate, dorința lor mare și asta îmi ajunge pentru momentul ăsta. Sper să ajungă și încrederea, și siguranța, pentru că este un grup foarte bun și avem toate posibilitățile să promovăm”.

„Nu am nici timp și nici chef să fac revoluții”

„Cât despre trecutul meu, da, a fost un parcurs lung. Nu am fost secund doar la PAOK Salonic și Dinamo Kiev, am colaborat și la Al-Hilal, alături de Răzvan Lucescu, unde am reușit să cucerim Liga Campionilor Asiei. De asemenea, am experiență și în fotbalul românesc. Am fost la Rapid, la echipa națională de fotbal a României. A fost un parcurs frumos, care m-a ajutat să cresc, nu doar ca antrenor, ci și ca om. Am avut o colaborare foarte bună alături de Răzvan, dar și cu tatăl său, Mircea Lucescu. După ce am fost sunat de la Târgoviște, am vorbit cu staff-ul, cu familia și m-am apucat de meciuri, să văd cum e situația, să văd adversarii, dacă se poate. Eu eram în Albania și, până m-am mutat, nu am avut timp să vorbesc cu nimeni, nici cu prietenii apropiați. Imediat cum s-a făcut anunțul, a venit mesajul și am vorbit cu Răzvan. Ce m-a sfătuit un mare antrenor pe care îl cunosc bine, Alberto Zaccheroni, este că cel mai important îl reprezintă adaptarea la o echipă, în special când ajungi. Cred că în situația asta este foarte important, pentru că am ajuns ieri și meciul este sâmbătă. Nu am nici timp și nici chef să fac revoluții. Trebuie să fim echilibrați în momentul ăsta, să jucăm ținând cont de caracteristicile jucătorilor, cum le iese mai bine, și atunci voi încerca să-i ajut să joace cât mai bine cum vor”, a completat noul antrenor al Chindiei.

 

 

C.M.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

S-a stabilit programul Cupei României
Unele motivate, altele hazardate
Mesajul lui Boriga, după despărțirea de Chindia
Au prins finale la Cupa României
Victorie la scor de tenis
S-au jucat finalele Fazei Regionale
România la Jocurile Olimpice
Flacăra a început pregătirile pentru noua stagiune
Să fie Ghergu salvatorul Chindiei?
Antrenament în Bucegi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale