Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.11.2023 00:18

Liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, mesaj tranșant:


A A

„Nu suntem mulțumiți de noul ministru al MAI, Cătălin Predoiu”

„Nu suntem mulțumiți de noul ministru al MAI, Cătălin Predoiu”

*„Se pare că dumnealui citește ce-i pun consilierii pe masă și nu se gândește, de exemplu, că școlile de Poliție nu pot să aibă regim militar”

 

Declarația ministrului de Interne, Cătălin Predoiu, referitoare la o posibilă militarizare a școlilor de Poliție a înfuriat sindicatele din sistem, care îi reamintesc demnitarului că demilitarizarea Poliției a fost condiție pentru intrarea României în Uniunea Europeană și este în continuare pentru accederea la spațiul Schengen, atunci când va fi posibil!

„Nu suntem mulțumiți de noul ministru al MAI, Cătălin Predoiu. Se pare că dumnealui citește ce-i pun consilierii pe masă și nu se gândește, de exemplu, că școlile de Poliție nu pot să aibă regim militar. Nu știu dacă ați văzut afirmația aceea a dumnealui legată de faptul că școlile de poliție vor fi militarizate. Păi, în momentul în care am intrat în Uniunea Europeană, principala condiție a fost să demilitarizăm Poliția. Ori noi ce facem acum? Militarizăm școlile de Poliție, ca să nu mai intrăm în Schengen? Să se trezească iar o terță țară din UE să spună, știți dar voi ați început să militarizați totul, cum să vă mai primim în Shengen? Nu sunt foarte atenți cu expunerile publice ale dumnealui, iar aceste expuneri care nu au în spate o motivare corespunzătoare duc la afectarea relației cu membrii de sindicat, cu sindicatele”, a declarat liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Tezaurul românilor, nikogda!? (II)
Proteste la orizont, la ușa ROMARM
Undă verde pentru reabilitarea Liceului Voievodul Mircea
Protecția Consumatorilor și Siguranța Alimentară, în vizorul Prefecturii
Analiză detaliată a indicatorilor economico-sociali din Dâmbovița
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale