Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.03.2023 00:14

12 entități au aderat până acum la Sindicatul „Valahia” Târgoviște!


A A

„Grădinițele din sistemul preuniversitar vin la noi”

„Grădinițele din sistemul preuniversitar vin la noi”

*„Sindicatele ai căror membri sunt ai Sindicatului Valahia Târgoviște nu sunt din tot județul, ne-ar fi cu neputință să facem acest lucru”

 

12 entități (firme și instituții) din mediul public și privat, cele mai multe din municipiul Târgoviște,  au aderat la Sindicatul „Valahia” Târgoviște, structură condusă cu mână forte de sindicalistul Nicolae Dragodănescu, care a demonstrat că știe să se lupte pentru drepturile salariaților pe care îi reprezintă! Celelalte societăți din județ sunt afiliate, prin sindicate independente, la  structura teritorială Cartel ALFA Dâmbovița  care este coordonată tot de liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu. O noutate semnalată de Nicolae Dragodănescu este că tot mai multe grădinițe încep să vină către Sindicatul Valahia Târgoviște.

 ,,Sindicatele societăților din județ sunt afiliate la Cartel Alfa. Sindicatele ai căror membri sunt ai  Sindicatului Valahia Târgoviște nu sunt din tot județul, ne-ar fi cu neputință să facem acest lucru... Pe industrie, din Dâmbovița, avem Erdemir, Cromsteel, Servicii Publice Municipale, Municipal Construct, avem QUADRA care acum s-a făcut în 4 bucăți și se reface sub o altă denumire. Pe partea de instituții avem Direcția de Asistență Socială, Creșa de la Găești, Creșa de la Târgoviște, au început să vină grădinițele din sistemul preuniversitar către noi. Avem în total vreo 12 entități și din mediul privat și din mediul public care sunt ale Sindicatului Valahia Târgoviște. Restul sunt afiliate, prin sindicate independete, la structura Cartel Alfa, structura teritorială pe care o și conduc în calitate de președinte al Cartel ALFA. Cei de la ELSID Titu, de la Găești sunt afiliați la noi, la Cartel ALFA”, ne-a declarat liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”
Meditație la Duminica a 3-a din Post


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale