Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.02.2024 00:14

Sindicatul „Valahia” Târgoviște, luat cu asalt de bugetari!


A A

„Avem 5 contracte colective negociate la 5 grădinițe din Târgoviște”

„Avem 5 contracte colective negociate la 5 grădinițe din Târgoviște”

*„Urmează să negociem și la restul grădinițelor pe măsură ce devenim reprezentativi”

 

Grădinițele din municipiul Târgoviște aderă pe capete la Sindicatul „Valahia” Târgoviște! Liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu, ne-a declarat că s-au negociat deja contractele colective la 5 grădinițe, dar vor urma și altele, odată cu dobândirea reprezentativității. Președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște recunoaște că bugetarii înscriși în sindicat i-au depășit, numeric, pe angajații din mediul privat pentru că, susține acesta, economia a intrat într-o zonă de plafonare.

„Partea bună este că Sindicatul «Valahia» Târgoviște a încheiat primele 5 contracte colective de muncă din Dâmbovița în sectorul preuniversitar, adică avem 5 grădinițe unde noi suntem reprezentativi. Am încheiat contracte colective de muncă și avem drepturile salariaților prinse într-un contract colectiv de muncă, cu toată ostilitatea celorlalți colegi care au crezut de cuviință că cel mai bine este să conteste sindicatul, în loc să facă ceva pentru salariați. Deci avem 5 contracte colective negociate la 5 grădinițe din Târgoviște și urmează să negociem și la restul grădinițelor pe măsură ce devenim reprezentativi. Foarte mulți bugetari vin către noi, către Sindicatul «Valahia» Târgoviște. De asemenea avem o societate, care ține de administrația publică locală, unde în curând vom deveni reprezentativi și acolo.  Din sectorul de învățământ preuniversitar avem solicitări. Sunt foarte multe drepturi de recuperat pe cale de instanță și găsesc sprijin la noi, pentru că noi îi ajutăm și nu-i costă nimic. La noi e simplu, dacă sunt membrii noștri. Este adevărat că avem mai mulți membri de sindicat din sistemul bugetar decât din cel privat pentru că economia s-a cam plafonat. Acesta este adevărul”, a declarat președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Artiști în devenire”, ediția a III-a, Târgoviște, 2024
Peste 32.000 de elevi primesc burse școlare
Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”
"Ecouri din Bucegi" o apariție surpriză în peisajul presei culturale dâmbovițene
Liceul „Ion Heliade Rădulescu” devine parte din elita națională a hub-urilor viitorului
Liceul de Arte "Bălașa Doamna", autorizație provizorie pentru clasă de coregrafie
Elevii se pregătesc de vacanță
Mitropolitul Nifon, pe șantierele bisericilor în reabilitare
Extraordinară achiziție de carte veche de către Arhiepiscopia Târgoviștei
Proiectul cultural „Cu și despre Caragiale”, ediția a VIII-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale