Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.01.2022 00:16

La Centrul de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște...


A A

7000 de persoane vaccinate așteaptă tichetele de masă

7000 de persoane vaccinate așteaptă tichetele de masă

*„Am o restanță de peste 5000 de persoane pentru lunile septembrie - octombrie - noiembrie, iar în decembrie ar mai beneficia încă 1800 de persoane”

 

Probleme cu tichetele de masă pe care trebuie să le primească persoanele care s-au vaccinat anti-COVID-19! Numai la Centrul de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) există în momentul de față o restanță de aproximativ 7000 de tichete aferente perioadei septembrie - decembrie 2021. Deci cele 7000 de persoane care, pe parcursul ultimelor patru luni, s-au imunizat, așteaptă să-și primească tichetele de masă de la acest Centru de Vaccinare, care atunci când sosesc se dau pe principiul ,,primul venit, primul servit”.   

Tichetele se ridică din centrele de vaccinare

,,Colaborăm foarte bine cu Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița... Singura problemă pe care o avem este cu aceste tichete de masă... Aici avem o mare nemulțumire, avem multe persoane restațiere la tichete, pentru că la noi s-au vaccinat foarte multe persoane în lunile septembrie – octombrie - noiembrie, iar acestora noi nu putem să le asigurăm tichetele care li se cuvin în mod legal. Am o restanță de peste 5000 de persoane pentru lunile septembrie - octombrie - noiembrie, iar în decembrie ar mai beneficia încă 1800 de persoane. Lumea este nemulțumită.

Tichetele acestea ni le furnizează Direcția de Sănătate Publică, noi calculăm exact numărul de persoane vaccinate, înaintăm situația pe luna anterioară, iar Direcția de Sănătate Publică ia notă de ceea ce noi solicităm și solicită mai departe la minister deblocarea fondurilor pentru tipărirea și distribuirea tichetelor de masă. Numai că noi acum avem o restanță pentru lunile septembrie – octombrie - noiembrie - decembrie, de circa 7000 de tichete de masă. Acestea se ridică din centrele de vaccinare unde au efectuat schema completă...”, ne-a declarat dr. Margareta Zebreniuc, coordonatoarea Centrului de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT).

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Pensionarii semnalează că serviciile medicale la domiciliu sunt în scădere
Peste 1000 de persoane și-au găsit un loc de muncă
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale