Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.01.2022 00:16

La Centrul de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște...


A A

7000 de persoane vaccinate așteaptă tichetele de masă

7000 de persoane vaccinate așteaptă tichetele de masă

*„Am o restanță de peste 5000 de persoane pentru lunile septembrie - octombrie - noiembrie, iar în decembrie ar mai beneficia încă 1800 de persoane”

 

Probleme cu tichetele de masă pe care trebuie să le primească persoanele care s-au vaccinat anti-COVID-19! Numai la Centrul de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) există în momentul de față o restanță de aproximativ 7000 de tichete aferente perioadei septembrie - decembrie 2021. Deci cele 7000 de persoane care, pe parcursul ultimelor patru luni, s-au imunizat, așteaptă să-și primească tichetele de masă de la acest Centru de Vaccinare, care atunci când sosesc se dau pe principiul ,,primul venit, primul servit”.   

Tichetele se ridică din centrele de vaccinare

,,Colaborăm foarte bine cu Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița... Singura problemă pe care o avem este cu aceste tichete de masă... Aici avem o mare nemulțumire, avem multe persoane restațiere la tichete, pentru că la noi s-au vaccinat foarte multe persoane în lunile septembrie – octombrie - noiembrie, iar acestora noi nu putem să le asigurăm tichetele care li se cuvin în mod legal. Am o restanță de peste 5000 de persoane pentru lunile septembrie - octombrie - noiembrie, iar în decembrie ar mai beneficia încă 1800 de persoane. Lumea este nemulțumită.

Tichetele acestea ni le furnizează Direcția de Sănătate Publică, noi calculăm exact numărul de persoane vaccinate, înaintăm situația pe luna anterioară, iar Direcția de Sănătate Publică ia notă de ceea ce noi solicităm și solicită mai departe la minister deblocarea fondurilor pentru tipărirea și distribuirea tichetelor de masă. Numai că noi acum avem o restanță pentru lunile septembrie – octombrie - noiembrie - decembrie, de circa 7000 de tichete de masă. Acestea se ridică din centrele de vaccinare unde au efectuat schema completă...”, ne-a declarat dr. Margareta Zebreniuc, coordonatoarea Centrului de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT).

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crima de depopulare a României de români...
„În maxim 30 de zile începem lucrările la Unitatea de Primire Urgențe”
,,Am stabilit viitoarea rețea de străzi din interiorul Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina”
„Trebuie să facem economie”
Pesimism în Dâmbovița privind un război între Rusia și Ucraina
România în calea crivățului siberian
Târgoviște atinge iar rata de infectare de 6 la mie
„Profesorul de fericire”
Dâmbovițenii și-au dat mână cu mână de Ziua Unirii
A crescut numărul infectărilor de COVID în școli


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale