Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.05.2024 00:14

La AJOFM Dâmbovița, pentru persoanele aflate în căutarea unui serviciu,


A A

473 de locuri de muncă disponibile

473 de locuri de muncă disponibile

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița furnizează informații despre locurile de muncă disponibile în zonă. În baza de date a AJOFM Dâmbovița, sunt înregistrate astăzi 473 de posturi vacante. Acestea sunt distribuite astfel:  309 locuri de muncă locale și 164 în Spațiul Economic European.

Precizăm că cele mai multe locuri de muncă, respectiv 285, sunt pentru persoanele calificate în diverse meserii, după cum urmează: - electrician întreținere reparații, gestionar depozit, barman, bucătar, laborant determinări fizico - mecanice, operator calculator, tâmplar universal, tehnician electronist, agent securitate, casier, croitor, manipulant mărfuri, lucrător bucătărie, îngrijitor clădiri, paznic, confecționer articole textile, sculer - matrițer, ambalator manual, recepționer hotel, lucrător comercial, conducător auto transport rutier, ajutor bucătar, crescător păsări, femeie de serviciu, lucrător sortator produse reciclabile, ajutor ospătar, cofetar, macaragiu, mașinist la mașini pentru terasamente, operator mașini unelte comandă numerică, rectificator universal, sudor, spălător vehicule, șofer autoturisme și vânzător.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt ofertate 10 posturi: - referent operații între sedii, consilier juridic, consilier instituție publică, specialist în achiziții, inginer mecanic, laborant chimist, referent resurse umane, specialist în managemetul deșeurilor și director tehnic.

Muncitorii necalificati au la dispoziție 14 de locuri de muncă în domenii precum: -ambalarea pieselor, agricultură, construcții și confecții textile.

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 164 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Finlanda – 78 locuri de muncă pentru: vopsitor tratarea industrială a suprafețelor, muncitor necalificat în agricultură - culegător căpșuni, muncitor necalificat în agricultură - culegător de fructe și legume; Letonia – 30 locuri de muncă pentru: sudor; Germania – 27 locuri de muncă pentru: muncitor în producție; tehnician electronist, lucrător în producție – procesare produse din carne, sudor; Spania – 15 locuri de muncă pentru: șofer autocamion; Estonia – 10 locuri de muncă pentru: muncitor în construcții; Olanda – 3 locuri de muncă pentru: șofer autobuz; Danemarca – un loc de muncă pentru: proiectant inginer mecanic.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
329 de persoane au fost selectate în vederea angajării
Competiția Națională de Business Plan, etapa din 2024, găzduită la Târgoviște
Un nou traseu de transport public în Târgoviște
Peste 92.000 de salariați în luna februarie 2024
Scădere ușoară a numărului de pensionari în Dâmbovița
Împrumuturi bancare destinate agricultorilor dâmbovițeni
Construcțiile, în picaj
Sistemul informatic al fiscului nu stă foarte bine
Străzile din satul Suduleni au fost modernizate


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale