Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.03.2023 00:13

La AJOFM Dâmbovița, pentru persoanele aflate în căutarea unui serviciu,


A A

359 de locuri de muncă disponibile

359 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informațiilor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă, în baza de date a AJOFM Dâmbovița sunt înregistrate astăzi 359 de posturi vacante, din care: studii superioare – 32; pentru persoanele calificate in diverse meserii – 284; muncitori necalificati – 43.

Dintre acestea menționăm: - instalator instalații tehnico-sanitare și gaze, ambalator manual, operator calculator,  bucătar, mecanic utilaj, confecționer articole textile, vânzător, stivuitorist, agent securitate, mașinist la mașini de preparat și turnat betoane, manipulant mărfuri, operator mașini -unelte, tractorist, lucrător comercial, croitor, femeie de serviciu, încasator -cititor contoare electrice și gaze, frizer, brutar, tâmplar universal, tehnician echipamente calcul, lăcătuș mecanic, mecanic auto, faianțar, lucrător gestionar, referent operații între sedii, recepționer, conducător auto transport rutier, lucrător pentru salubrizare, asamblor – montator profile aluminiu, barman, ajutor bucătar, excavatorist, fierar - betonist, magaziner, mașinist pod rulant, laminator, ospătar, sudor, zugrav, frezor universal, inginer  de sistem în informatică, referent de specialitate în administrația publică, inginer petrolist, inspector în sănătate și securitate în muncă, inginer tehnolog metalurg, ofițer bancar, inginer mecanic, specialist resurse umane,  specialist în achiziții, formator, șef secție întreținere – reparații construcții, responsabil proces,  muncitor necalificat în domenii de activitate precum: agricultură, confecții textile și construcții.

 Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională
La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic
10 cursuri de formare profesională, prin AJOFM Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale