Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.05.2023 00:13

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă,


A A

317 persoane selectate în vederea angajării

317 persoane selectate în vederea angajării

*A fost prezent și Penitenciarul Găești care a venit cu persoane private de libertate pentru a-și găsi un loc de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, a organizat vineri, 12 mai 2023, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul s-a desfășurat în Târgoviște, la  Clubul Studenților și s-a bucurat de prezența unui număr mare de dâmbovițeni aflați în căutarea unei slujbe. A fost prezent și Penitenciarul Găești care a venit cu persoane private de libertate pentru a-și găsi un loc de muncă.

La deschiderea oficială au participat și autoritățile județene, respectiv prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia și secretarul județului, Dan Popa care i-au încurajat pe cei prezenți să-și găsească locul de muncă potrivit. Au fost prezenți 58 de agenți economici cu o ofertă de 581 de locuri de muncă vacante.

Cele mai căutate meserii de către angajatorii prezenți la Bursa Generală a Locurilor de Muncă au fost cele de  - laminator, specialist achiziții, mecanic utilaj, mașinist pod rulant, buldoexcavatorist, coafeză, operator depozit, gestionar, consultant financiar, mecanic auto, lucrător comercial, ambalator manual, agent securitate, zugrav, electrician întreținere-reparații, sudor, presator metale la rece, operator CNC, controlor calitate, bucatar, rectificator, ospătar, confecționer articole textile, electrician în construcții, maseur, recepționer hotel, îngrijitor spații hoteliere, designer florar, brutar, frezor, șofer, operator mase plastice, inginer construcții civile, asistent farmacist, inginer mecanic, formator, consilier orientare în carieră, economist, consilier juridic, inginer electromecanic și muncitor necalificat. Potrivit reprezentanților AJOFM Dâmbovița, la Bursa Generală Locurilor de Muncă au fost prezente aproximativ 622 de persoane, din care  317 au fost selectate în vederea încadrării în muncă.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

DSP Dâmbovița, recomandări privind canicula
Dosar penal pentru un șofer-pericol
Culturi agricole distruse de grindină
353 de locuri de muncă la AJOFM Dâmbovița
DSVSA Dâmbovița, în „focul” luptei cu toxiinfecțiile alimentare
Omagiu adus eroilor neamului
Polițiștii, în dialog cu copiii
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
ISU Dâmbovița, victorie la Competiția națională de descarcerare și prim ajutor
Poliția, pe urmele unei escrocherii cu fonduri europene


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale