Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.03.2024 00:14

În județul Dâmbovița,


A A

28 de unități de învățământ beneficiază de programul "Masă Sănătoasă"

28 de unități de învățământ beneficiază de programul

Ștefan Khalil


Începând din acest an școlar, elevii din 28 de unități de învățământ din județul Dâmbovița vor beneficia de suport alimentar gratuit în cadrul Programului Național "Masă Sănătoasă". Potrivit informațiilor furnizate de Ministerul Educației, 10.471 de elevi vor primi zilnic o masă caldă sau un pachet alimentar, în funcție de posibilitățile fiecărei unități școlare.

Alocarea fondurilor pentru acest program a fost anunțată în urma unei consultări publice a proiectului de Hotărâre privind repartizarea sumelor pentru finanțarea acestuia în anul 2024. Astfel, din suma totală de 1.019.223 mii lei alocată la nivel național pentru Programul Național "Masă Sănătoasă", județul Dâmbovița va primi o parte pentru susținerea nevoilor elevilor săi.

Programul se adresează tuturor preșcolarilor și elevilor care participă la activitățile didactice în timpul cursurilor, în conformitate cu structura anului școlar. Autoritățile locale au posibilitatea de a suplimenta numărul de beneficiari, cu condiția asigurării finanțării necesare din bugetele locale ale unităților administrativ-teritoriale.

Această inițiativă vine în sprijinul familiilor cu venituri reduse și asigură o alimentație echilibrată pentru elevii dâmbovițeni, contribuind astfel la sănătatea și bunăstarea acestora în timpul procesului educațional.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”
Meditație la Duminica a 3-a din Post


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale