Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.09.2021 00:15

La Dobra,


A A

20 de străduțe din satul Mărcești, asfaltate!

*De asemenea, acostamentele au fost ridicate, urmând să se lucreze la ridicarea gurilor de canal

*Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 1,2 milioane de lei, dintre care, Primăria Dobra a contribuit cu 603.550 de lei

 

Împreună cu Instituția Consiliului Județean Dâmbovița, administrația publică locală din Dobra a demarat un proiect pentru reabilitarea și asfaltarea a 2,3 kilometri de drum. Stadiul investiției a ajuns la un nivel ridicat. Potrivit primarului Daniel Nica, în satul Mărcești din localitatea pe care o reprezintă, au fost finalizate lucrările la cele 20 de străduțe asfaltate. De asemenea, acostamentele au fost ridicate, urmând să se lucreze la ridicarea gurilor de canal. Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 1,2 milioane de lei, dintre care, Primăria Dobra a contribuit cu 603.550 de lei. Edilul Daniel Nica a oferit mai multe detalii despre acest proiect.

„Iată că ne aflăm la aproape un an de mandat, am reușit deja să implementăm și în același timp să derulăm mai multe proiecte importante. Unul dintre cele mai importante este asfaltarea celor 2,3 kilometri de drum din comună. Este un proiect preluat de la predecesorul meu la Primăria Dobra. Acesta se realizează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița. În satul Mărcești au fost asfaltate 20 de străduțe, au fost realizate acostamentele, mai e de ridicat gurile de canal, acolo unde au existat cămine de la canalizare. Valoarea acestuia se ridică la suma de 1,2 milioane lei. Am făcut și situația de lucrări, urmează să plăti cota parte a noastră către firma constructoare, de 603.550 de lei. Urmează ca utilajele să se mute în satul Dobra, pentru asfaltarea celor cinci străduțe, care fac și acestea parte din proiectul demarat cu Instituția Consiliului Județean Dâmbovița”, a declarat primarul de la Dobra, Daniel Nica.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

438 de locuri de muncă disponibile
Exporturile și importurile au crescut cu 56,5% și respectiv cu 63,9%
CONSTRUIRE COMPLEX TURISTIC (SALON DE EVENIMENTE)
Proiecte importante pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște
„Pariuri oarbe”
Proiect pentru dezvoltarea transportului public în comun și în zona peri-urbană
Ziua Internațională împotriva exploatării sexuale și traficului femeilor și copiilor
Ministerul Apărării, mulțumit de Uzina Mija și Automecanica Moreni
422 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița
Zeci de amenzi aplicate de Poliția Locală
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un festival liberal deloc banal… (I)

... dar în nici un caz al bunului simț, cum l-a văzut exaltatul jurnalist europarlamentar Rareș Bogdan.  A fost să fie un spectacol pus în scenă de casa de producție Iohannis-Câțu cu succes dinainte anunțat din deal de la Cotroceni și cu scoaterea din decor a lui Ludovic Orban - până duminică, 25 septembrie a.c., președintele marelui Partid Național Liberal.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale