Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.03.2023 00:18

În perioada 17-20.03.2023, din cauza neregulilor constatate de inspectorii dâmbovițeni, 2 operatori economici, închiși după controlul DSVSA


A A

2 operatori economici, închiși după controlul DSVSA

2 operatori economici, închiși după controlul DSVSA

*„A fost distrusă o cantitate de 55 kg de produse alimentare neconforme”

 

 

Violeta Stanciu


 

Inspectorii din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentului (DSVSA) Dâmbovița au efectuat, în perioada 17-20.03.2023, controale oficiale la  unități de comercializare a produselor de origine animală și nonanimală pe raza județului Dâmbovița. Potrivit directorului DSVSA Dâmbovița, dr. Sandu Tolea controalele oficiale efectuate au constat în verificări privind: documentele de proveniență și siguranța alimentară a materiilor prime, semipreparatelor și produselor alimentare gata de consum; normele de igienă privind comercializarea alimentelor; depozitarea și expunerea produselor alimentare către consumatorii finali; respectarea Ordinului ANSVSA nr. 111/2008, respectiv a Ordinului ANSVSA 57/2010.

„În urma controalelor s-au constatat deficiențe privind depozitarea, etichetarea produselor alimentare, întreținerea spațiilor de comercializare și desfășurarea activităților în spații neaprobate. Pentru deficiențele constatate s-au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în cuantum de 7.200 lei conform H.G. nr. 984/2005, cu modificările și completările ulterioare și un avertisment, în conformitate cu O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor. A fost distrusă o cantitate de 55 kg de produse alimentare neconforme. Totodată, s-a dispus interzicerea activității pentru 2 operatori economici până la remedierea deficiențelor”, a transmis directorul DSVSA Dâmbovița, dr. Sandu Tolea.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni a fost redeschis
Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă
Undă verde pentru construcția rețelei de gaze naturale
Uniunea Sanitas Dâmbovița, alături de colegii de la nivel național
Activitate dedicată Zilei Internaționale a Copilului
Parada Copiilor, bucuria a peste 4000 de copii, părinți și bunici la Târgoviște
Ședință festivă a CJD desfășurată la Palatul Brâncovenesc
O grevă care anunță marea furtună românească
Gala de Excelență a Județului Dâmbovița
Ziua Internațională a Copiilor este sărbătorită astăzi la TârgoviștePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă

Domnia sa președintele României Klaus Werner Iohannis este neamț ca obârșie etnică. Și, de la un neamț te aștepți să fie exact, nu-i așa, ca un neamț precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neamț de-al nostru, de pe malul Cibinului, așa că s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunăzi a apărut măreț, nu pentru că ar avea vreun metru și optzeci de centimetri, ci, pur... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale