Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.03.2023 00:11

Lider în Seria Nord


A A

Viitorul Ocnița vrea în Liga a 4-a

Viitorul Ocnița vrea în Liga a 4-a

* În Sud, la Liga a 5-a, conduce Săgeata Braniștea, o altă echipă care vizează promovarea în primul eșalon fotbalistic județean

 

Numai liderul Ocnița s-a impus în deplasare în ultima etapă la Liga a 5-a – Seria Nord, altfel au fost cinci victorii ale gazdelor (Gheboaia, Mărcești, Viișoara, Tătărani și Colibași) și două remize. Ocnița își menține prima poziție, Colibași urcă pe loc de baraj, în timp ce Raciu, Comișani, Gheboaia, Tătărani și chiar Finta vor și ele o poziție de top. Doar Valea Lungă și Dărmănești sunt pe poziții de neutralitate, altfel, Mărcești, Vlădeni, Ulmi, Adânca și Săcueni rămân în gardă.

Cele mai expuse sunt Rățoaia, Gura Ocniței și Viișoara. Rezultatele etapei: Viitorul Gheboaia – Voința Adânca 3-2, Olimpia Mărcești – Victoria Comișani 2-1, Comerțul Viișoara – Comunal Valea Lungă 4-1, Voința Tătărani – Luceafărul Dărmănești 5-3, Știința Finta – Vânătorul Rățoaia 2-2, AFC Raciu – Olimpicii Ulmi 2-2, Unirea Colibași – Voința Săcueni 2-0, Sportul Vlădeni – Viitorul Ocnița 1-4. ACS Gura Ocniței a stat.

Picior de Munte, victorie în derby-ul cu Tărtășești

Și în Liga a 5-a – Seria Sud a fost o rundă dominată de amfitrioni, cu succese reușite de Urziceanca, Bolovani, Braniștea, Răscăeți, Odaia Turcului, Zăvoiu și Picior de Munte. Văcărești și Nucet s-au impus în deplasare, într-o etapă fără nicio remiză. Braniștea, Urziceanca și Picior de Munte rămân în Top 3, după victorii care le permit să speră în continuare la locurile fruntașe. Tărtășești, Zăvoiu, Odaia Turcului și Văcărești sub imediat sub podium, iar Jugureni, Bolovani și Dobra speră la un retur liniștit.

Poiana, Corbii Mari și Tomșani mai au nevoie de puncte, după care vin echipele din zona minată: Cobia, Vișina, Mogoșani, Nucet și Răscăeți. Rezultatele etapei: Libertatea Urziceanca – Viitorul Dobra 16-1, Viitorul Tomșani – Victoria Văcărești 0-4, Luceafărul Bolovani – Ravens Corbii Mari 2-1, Voința Vișina – Unirea Nucet 0-1, Săgeata Braniștea – Sportul Mogoșani 8-1, Petrolul Răscăeți – Luceafărul Poiana 2-0, Dinamo Odaia Turcului – Spicul Jugureni 3-0, Flacăra Zăvoiu – Unirea Cobia 2-1, Olimpia Picior de Munte – Dentaș Tărtășești 3-2.

 

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Promovarea echipei din Titu, un obiectiv major pentru AJF Dâmbovița
Hai, România!
Titu - Ișalnița se joacă duminică
Începe Cupa AJF Dâmbovița
Florin Rudaru, bronz la Naționalele de Lupte pe Plajă
Promovarea, obiectivul care trebuie atins
Multe medalii la Cupa României Shito Ryu
Pe 16 iunie se joacă manșa tur a barajul pentru Liga a 3-a
Competițiile județene se vor relua în luna august
Luceafărul Dărmănești câștigă Seria Nord la Juniori U19


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alarmă la granițele României

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, îngrijorat în urma summitului B9 de la Riga, a declarat: „Rusia va continua să reprezinte cel mai mare risc de securitate pentru statele noastre și pentru securitatea europeană. Trebuie să fim pregătiți să acționăm în consecință”.

Cu alte cuvinte, primejdia este iminentă. Și cum să nu fie astfel, atâta vreme... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale