Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.01.2023 00:12

Lider la Liga a 4-a


A A

Transferuri multe la Gura Șuții

Transferuri multe la Gura Șuții

* „Am obținut semnătura mai multor jucători, numindu-i aici pe Emil Stănescu, Andrei Marian, Valentin Nicolae, Ștefan Stănescu, Adelin Budoiaș și Andrei Ionescu”, a anunțat antrenorul Marius Rotaru

 

Cooptarea lui Cristian Cherchez în lotul campioanei județene Roberto Ziduri a pus în gardă echipele puternice de la Liga a 4-a, mai ales pe liderul Recolta Gura Șuții, care a scăpat de interdicția de a opera transferuri. Antrenorul Marius Rotaru a anunțat și primele noutăți la echipa care conduce eșalonul de elită al fotbalului județean.

 „Am obținut semnătura mai multor jucători, numindu-i aici pe Emil Stănescu (Burduca), Andrei Marian, Valentin Nicolae (Străjerii), Ștefan Stănescu (Nucet), Adelin Budoiaș și Andrei Ionescu (Bradul Moroeni). Se va întoarce din străinătate Daniel Arabolu, în timp ce Ionuț Radu a intrat și el în programul echipei, după o accidentare. Și la noi se fac investiții, se muncește, iar obiectivul rămâne locul 1 și promovarea în Liga a 3-a. Mai suntem în discuții cu jucători, am negociat și cu alții, însă pretențiile lor au fost mult prea mari. Chiar dacă suntem pe primul loc, eu cred că presiunea mai mare va fi pe Roberto Ziduri, odată cu transferul lui Cristi Cherchez”.

Enache se antrenează cu Ziduri

Liderul din Gura Șuții s-a reunit încă de pe 14 ianuarie. Vor urma parteneri de întrecere puternici în meciuri amicale, precum ARO Câmpulung (11 februarie), FC Pucioasa (18 februarie) și FC Voluntari 2 (25 februarie). În plus, echipa lui Marius Rotaru va merge într-un minicantonament de patru zile la Căprioara. Sunt și câteva plecări de la Gura Șuții. Ajuns la final de contract, Ionuț Enache (7 goluri marcate în turul campionatului) este în discuții avansate cu Roberto Ziduri, alături de care s-a și antrenat în acest an.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Străjerii, aproape de calificare
Capul lui Ghergu vrea!
Promovarea se decide în ultima etapă
Sportul Lucieni promovează în Liga a 5-a
Roberto Ziduri a câștigat Cupa României INATECH
Gura Șuții a primit trofeul de campioană județeană
Dâmbovițenii merită mai multă atenție
S-a încins și mai tare competiția la Liga a 5-a
Luceafărul Târgoviște a dominat competițiile Juniorilor U9 și U10
Străjerii Răzvad, eliminare dramatică la Juniori U19Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI

Unii istorici, dar și alți oameni de cultură, privesc județul Dâmbovița nu numai ca pe unul voievodal, ci și ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român și al existenței unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgoviște, care au dăruit vieții culturale și politice nume cu valoare de cariatide la templul eternității românești.

Și acest județ... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale