Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.02.2023 00:18

Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit...


A A

Sprijin pentru instituții sociale din Dâmbovița

Sprijin pentru instituții sociale din Dâmbovița

*Biserica a donat 40 de scaune cu rotile și 20 de rolatoare cu cadru de mers unor instituții sociale din județul Dâmbovița care au în grijă bătrâni cu dizabilități

 

La inițiativa Înalpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon au fost oferite vineri, 27 ianuarie 2023, prin intermediul Sectorului Social-Filantropic și Misionar al Eparhiei noastre, 40 de scaune cu rotile și 20 de rolatoare cu cadru de mers unor instituții sociale din județul Dâmbovița care au în grijă bătrâni cu dizabilități și au nevoie de astfel de echipamente.

Instituțiile, beneficiare ale donației, cu care Eparhia noastră colaborează, sunt: Căminul pentru persoane Vârstnice Sf. Elena - Târgoviște, Direcția de Asistență Socială Târgoviște -Biroul de Îngrijire la Domiciliu pentru Persoane Vârstnice, Asociația Suflet pentru Oameni - Târgoviște, Spitalul Orășenesc Pucioasa, Centrul de Asistență Medico-Socială - Bucșani și Azilul de Bătrâni Mereni - Conțești.

Ca dar și mărturie a filantropiei creștine, Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit acestor instituții, în anul 2022, constant și consistent, alimente, îmbrăcăminte, produse igienico-sanitare, precum și aparatură electrocasnică, toate necesare bunei desfășurări a activității lor cotidiene.

 

Biroul de Presă al Arhieiscopiei Târgoviștei

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Victoria electorală în Dâmbovița
Reabilitarea Școlii Nr. 10 „Radu cel Mare” se apropie de final
Lucrări intense la Grădinița „Prichindel” din Pucioasa
Titus Corlățean: PSD-PNL a câștigat alegerile în Diaspora și Moldova
Prima porțiune de asfalt pentru refacerea DJ 712 Târgoviște - Pucioasa
Despre rezultatul alegerilor europene
PSD Dâmbovița, în topul electoral național
Artiști din 30 de țări, prezenți la Festivalul BABEL
„Modele reprezentative ale artei universale”
Parcul Chindia intră în reabilitare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Victoria electorală în Dâmbovița

Chiar dacă unii se vor supăra pe mine și mă vor acuza de partizanat, le spun cu toată sinceritatea că vor fi într-o profundă eroare. Și știți de ce? Pentru că orbiți, poate, de patimă politicianistă, nu vor să vadă, da, realitatea din teren.

Căci tocmai această realitate, pe care doar orbii nu o văd, mă determină să îi felicit tot cu sinceritate pe cei doi mari câștigători ai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale