Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.09.2023 00:16

În județul Dâmbovița,


A A

Sporul natural negativ decimează populația

Sporul natural negativ decimează populația

Nașteri și căsătorii mai multe, decese și divorțuri mai puține în luna iulie 2023, față de luna precedentă! La prima vedere, mișcarea naturală a populației a înregistrat o evoluție pozitivă comparativ cu alte perioade din an. Potrivit ultimei raportări a Direcției Județene de Statistică Dâmbovița, în luna iulie 2023 s-a înregistrat nașterea a 344 copii, cu 71 nașteri mai multe decât în luna iunie 2023.

Numărul persoanelor ale căror decese au fost înregistrate în luna iulie 2023 a fost de 465, cu 14 mai puține decât în luna iunie 2023. Sporul natural a fost negativ în luna iulie 2023, de 121 persoane (născuții vii înregistrând un deficit față de decedați), la fel ca și în luna iunie 2023 (-206 persoane). În luna iulie 2023 s-au înregistrat 2 decese la copii cu vârstă sub un an.

La oficiile de stare civilă, în luna iulie 2023, s-au înregistrat 432 căsătorii, cu 178 căsătorii mai multe decât în luna iunie2023. Numărul divorțurilor pronunțate prin hotărâri judecătorești definitive și conform Legii nr. 202/2010 a fost de 42, cu 25 divorțuri mai puține decât în luna iunie 2023.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sporul natural al populației, în cădere liberă!
Stația Antigrindină a intrat în cel de-al 6-lea an de așteptare!
269 de locuri de muncă noi
Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi
Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale