Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.06.2023 00:08

După Lungulețu, Cojasca și Aninoasa


A A

Sportul Lucieni promovează în Liga a 5-a

Sportul Lucieni promovează în Liga a 5-a

O rundă cu două succese ale gazdelor (Dragomirești și Lucieni) la Liga a 6-a, dar și cu o victorie a oaspeților (Cojasca). Cu o etapă înaintea finalului competițional, patru echipe au reușit matematic promovarea în Liga 5 (Viitorul Cojasca, FC Lungulețu, Viitorul Aninoasa și Sportul Lucieni). În cazul unei egalități de puncte, Lucieni are avantajul jocurilor directe cu Dragomirești (1-3 și 4-0). AS Dragomirești și Viitorul IL Caragiale vor susține un meci de baraj menținere/promovare contra echipelor care vor termina pe locul 14 în cele două serii de Liga 5. Jocurile vor fi stabilite prin tragere la sorți.

Rezultatele ultimei etape: AS Dragomirești – Viitorul IL Caragiale 4-0, FC Lungulețu – Viitorul Cojasca 0-1, Sportul Lucieni – FC Aninoasa 2-1. Programul ultimei etape: IL Caragiale - Lucieni, Aninoasa - Lungulețu, Cojasca - Dragomirești.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Mihai Bălașa revine la Farul
România speră din nou
Florin Rudaru, bronz la Naționalele de Lupte pe Plajă
Marian Vătavu, aproape de promovarea cu Titu
Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică
Costel Pîrșă are planuri mari
Sonia Mare, locul 3 la Balcaniada U15
Bravo, România!
Patru campioni naționali la lupte pe plajă
S-au jucat 5 meciuri de baraj menținere/promovare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale