Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.08.2022 00:19


A A

Sfidarea UDMR

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR, și în mod special a șefului său, Hunor Kelemen, care, prezent fiind la Tușnad, la universitatea aia de vară sponsorizată de Budapesta, a aplaudat admirativ alegațiile rasiste ale stăpânului său Orban Viktor, premierul din pustă, tocmai el care este... vicepremier al României, iar când primul ministru de la București s-a făcut a nu auzi, ba, dimpotrivă, a cauționat acele alegații condamnate până și de Bruxelles. Pentru mine, și de bună seamă, pentru toți românii, este de neconceput delul servil al președintelui României și executivului de la Palatul Victoria care se fac preș în fața UDMR, dar și a Budapestei chipurile pentru tine aproape , de fapt, un ONG, ceea ce este „împotriva naturii” în de-ale democrației autentice. UDMR, am mai atras atenția, o fac și acum, este, fără nici un dubiu, „calul troian” al Budapestei în viață politică românească, și prin care își face, cu aroganță sfidătoare, mendrele în Transilvania pe care, de atâtea vreme, păcălindu-i pe români, o recucerește pas cu pas în orice chip. Și acum iar a „dat cale liberă” acelui „tur” ciclist al ținutului secuiesc vrând să arate fraierilor guvernamentali români că n-au ce face UDMR, că o doare-n cot de suveranitatea statului român dar și de sensibilitățile românilor. Și dacă fraierii mai înainte pomeniți o duc tot așa speriați în bombe de Orban Viktor și de Hunor Kelemen, să nu-i ia mirarea dacă, într-o bună zi care va fi una rea. Transilvania va dispărea din alcătuirea „statului național și unita român”. Și sfidarea continuă, iar fraierii tac în păpușoi.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dorul toxic după imperiul defunct (I)
Proiectul european - atacat la „baionetă”
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Pieri-vor românii? (II)
Pieri-vor românii? (I)
Pe cine trimitem la Strasbourg?
Euro-orașul 2040
Dezbaterea de la Maastricht
Comisar european pentru apărare
Militarii români sunt trimiși iar pe aiurea-n lume…


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale