Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.10.2022 00:12

În Dâmbovița, în anul 2022,


A A

Sancțiuni drastice pentru nerespectarea normelor de mediu

Sancțiuni drastice pentru nerespectarea normelor de mediu

Potrivit comisarului șef al Gărzii de Mediu Dâmbovița, Vlad Drugă, în perioada 01.01.2022 – 31.08.2022, au fost efectuate 566 controale, respective, 22 controale planificate la obiective ce se supun prevederilor noilor directive europene privind emisiile industriale (IED), șapte controale tematice dispuse de Comisariatul General al Gărzii Naționale de Mediu, trei controale SEVESO și 534 controale neplanificate.

Totodată, acesta a mai transmis că în județul Dâmbovița sunt mai multe zone vulnerabile privind calitatea factorilor de mediu, în care se desfășoară frecvent acțiuni de control. În urma inspecțiilor desfășurate, ca urmare a neconformităților constatate au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, dintre care: 25 avertismente, 53 de amenzi contravenționale cu o valoare totală aplicată de 941.500 lei. Au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale complementare, respective, trei suspendări de activitate și o desființare de lucrări. În această perioadă au fost și două sesizări ale organelor de cercetare penală.

Din cele 53 de sancțiuni contravenționale aplicate, 32 au fost achitate în termenul legal, 10 au fost transmise în vederea executării silite și 10 au fost contestate în instanță.  În perioada 01.01.2022 – 31.08.2022, la sediul Comisariatului Județean Dâmbovița al Gărzii Naționale de Mediu, au fost înregistrate 230 de sesizări, toate soluționate în termenul legal.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în creștere: 3,04 %
Impozitarea marilor companii străine
„În plin război, industria de Apărare a României are sub 30% comenzi”
Aproape 5700 persoane și-au găsit un loc de muncă în anul 2022
Munca la negru, subiect abordat în ședința CJPV Dâmbovița
344 de locuri de muncă disponibile
Garda de Mediu, descindere în forță la Găești
991 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Salariați mai mulți în județ (2,8%)!
Aviz favorabil pentru traseul Drumului Expres Găești-Ploiești!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale