Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.02.2024 00:13

În 2024, pentru stimularea dezvoltării locale, Primăria și-a propus...


A A

Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu

Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu

Ștefan Khalil


Primăria Runcu și-a stabilit prioritățile pentru anul 2024, concentrându-se asupra reabilitării infrastructurii rutiere în localitate. Primarul Gheorghe Brebeanu a anunțat planurile ambițioase de a asfalta aproximativ trei kilometri de drum, cu accent pe sectoarele neasfaltate din comună.

De-a lungul timpului, dezvoltarea infrastructurii rutiere a fost mereu un obiectiv esențial pentru administrația locală din Runcu, iar cei trei kilometri de drum neasfaltat au fost identificați ca principală preocupare. Primarul Gheorghe Brebeanu a dat asigurări comunității că aceste sectoare de drum vor fi incluse în proiectul de asfaltare, iar resursele necesare vor fi alocate din bugetul local. Odată finalizat acest proiect, comuna Runcu se va număra printre puținele localități din județul Dâmbovița care dispun de toate străzile asfaltate.

Un alt motiv pentru care infrastructura rutieră este prioritară pentru administrația publică locală din Runcu este legat de potențialul turistic al comunei. Reabilitarea străzilor a generat un interes crescut din partea investitorilor, conducând la dezvoltarea mai multor pensiuni și la amenajarea unui parc de recreere în desfășurare. Primarul Gheorghe Brebeanu a subliniat că aceste inițiative sunt rezultatul investițiilor private în comunitate, evidențiind astfel importanța colaborării între autorități și sectorul privat pentru progresul și dezvoltarea durabilă a Runcului.

„După cum am mai menționat, infrastructura rutieră este crucială pentru noi și reprezintă un pilon esențial pentru dezvoltarea localităților. Avem în vedere reabilitarea celor trei kilometri de drum neasfaltat din comună în perioada următoare, pentru a continua procesul de modernizare. Astfel, ne propunem să fim printre puținele comune din județ care dispun de toate străzile asfaltate. Dat fiind potențialul turistic al zonei noastre, îmbunătățirea infrastructurii rutiere a fost de o importanță deosebită pentru noi, contribuind la atragerea investitorilor și la creșterea atractivității turistice. Asfaltarea acestor trei kilometri de drum va fi realizată cu fonduri de la bugetul local. De asemenea, în prezent se construiesc multiple pensiuni în localitatea noastră, cu aproximativ șase-sapte proiecte în desfășurare, iar unele sunt aproape finalizate. În plus, continuăm să dezvoltăm un sat de vacanță pentru a oferi opțiuni suplimentare pentru recreere. Lucrările în această direcție au început să avanseze, iar pentru a facilita investiția, am concesionat o parte din pădure. Considerăm că este o responsabilitate a noastră să creăm condiții favorabile pentru cei care aleg să investească în comunitatea noastră”, a declarat primarul comunei Runcu, Gheorghe Brebeanu.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

284 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Peste 1300 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Progres major în recalcularea dosarelor de pensii pentru persoanele vârstnice din Dâmbovița
Investiții majore în infrastructura comunei Raciu pentru anul 2024
Pregătiri de Ziua Copilului
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
329 de persoane au fost selectate în vederea angajării
Competiția Națională de Business Plan, etapa din 2024, găzduită la Târgoviște
Un nou traseu de transport public în Târgoviște
Peste 92.000 de salariați în luna februarie 2024


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Spitzenkandidat: finalul dezbaterii, în Parlamentul European

Joi, 23 mai 2024, s-a derulat ultima dezbatere dintre posibilii președinți ai viitoarei Comisii Europene. Conform tradiție, cu 10 zile înainte de alegerile europene, evenimentul a avut loc în sala mare a Parlamentului European din Bruxelles. La fel a fost în 2014 sau în 2019. Precedentele dezbateri spitzenkandidat de anul acesta au fost la Maastricht și Bruxelles.

Revenim la ceea ce s-a... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale