Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.09.2022 00:19


A A

"Radiația nucleară nu are nevoie de vize" (II)


George Coandă


Putin știe că, dacă e să dea năvală în Basarabia, n-ar avea cu cine să se bată. Și mai știe, tot prea bine, că, dacă va captura Odessa, va recaptura și Gurile Dunării, marea miză geopolitică a Kremlinului. Și, fără niciun efort, cu ajutorul mancurtizatelor forțe politice propuse de la Chișinău, și fosta gubernie Basarabia până în 1918, și apoi, până în 1991, Republica Sovietică Socialistă Moldovenească. Și România, deja pusă la zid, și bătându-i-se cu obrăznicie bolșevică obrazul – țarul Putin nemaisuportând existența românilor prin preajmă – cum că ar fi gata să... cucerească Republica Moldova și că-i bagă Kremlinului bețe-n roate, alimentând armata ucraineană cu nu știu ce armament (nu a furnizat dovezi concrete).

România privește, așadar, cu ochii pleoștiți peste Prut și habar n-are ce-ar putea să facă. Vedeți, nici radiațiile atomice lansate în atmosferă de Putin și nici Armata Roșie, tot a lui Putin, n-au nevoie de vize ca să împlinească visul imperial al lui Putin. Putin and again Putin... Ei bine, și cum ar putea fi oprit Putin? Că, ne-am lămurit, acest „sovietski celovek”, căci ăsta a rămas, n-are nevoie de niciun fel de vize pe pașaport.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Victoria electorală în Dâmbovița
Despre rezultatul alegerilor europene
Cum a evoluat reprezentarea României la Bruxelles în ultimii 5 ani?
Miza alegerilor europene: Belgia vs România
Cele mai influente persoane în politica de sănătate
Dacă Ucraina cade, piere o lume. Și România!
Cu cine votăm duminică?
Moldova – atacată cibernetic de Rusia
Economia Moldovei
Încrederea în UE


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale