Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.02.2024 00:13

Investiții masive în comuna Dobra:


A A

Proiecte de peste 216 milioane lei pentru dezvoltare și modernizare

Proiecte de peste 216 milioane lei pentru dezvoltare și modernizare

Comuna Dobra din județul Dâmbovița se află în plin proces de transformare și dezvoltare, beneficiind de o serie de proiecte ample ce vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere, educației, și a calității vieții locuitorilor săi. Cu o valoare totală ce depășește 216 milioane lei, aceste inițiative sunt posibile prin finanțarea asigurată în mare parte de Consiliul Județean Dâmbovița, prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală.

Printre cele mai semnificative proiecte finalizate sau aflate în curs de implementare se numără: Modernizarea a 2,3 kilometri de drumuri locale prin asfaltare, o investiție în valoare de 1.684.851 lei. Construcția unei punți pietonale de legătură între satele Dobra și Mărcești, cu o alocare de 5.003.126 lei. Modernizarea și reparația infrastructurii școlare, inclusiv eficientizarea energetică a școlilor și grădinițelor, însumând peste 10 milioane lei.

Dezvoltarea de facilități sportive, cum ar fi construirea unei baze sportive și a unui teren multisport, cu o alocare totală de 864.417 lei. Extinderea rețelei de apă și canalizare, precum și asigurarea scurgerii apelor și accesului la proprietăți, cu un buget total de 9.245.386 lei. În plus, comuna Dobra va beneficia și de un sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale, parte a unui parteneriat între mai multe comune din județ, cu o investiție de 182.533.713 lei.

Primarul Daniel Nica a transmis că el și echipa sa sunt angajați într-un efort susținut pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale comunității, oferind infrastructură modernă și facilități esențiale. „Aceste investiții vor aduce beneficii importante și durabile pentru locuitorii comunei Dobra și vor contribui la creșterea calității vieții în întreaga zonă”, a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

329 de persoane au fost selectate în vederea angajării
Competiția Națională de Business Plan, etapa din 2024, găzduită la Târgoviște
Un nou traseu de transport public în Târgoviște
Peste 92.000 de salariați în luna februarie 2024
Scădere ușoară a numărului de pensionari în Dâmbovița
Împrumuturi bancare destinate agricultorilor dâmbovițeni
473 de locuri de muncă disponibile
Construcțiile, în picaj
Sistemul informatic al fiscului nu stă foarte bine
Străzile din satul Suduleni au fost modernizate


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?

Educația reprezintă un factor cheie în dezvoltarea și susținerea unei societăți europene coezive și inclusive. Este vizibil tot mai mult că prin facilitarea cooperării și a parteneriatelor între țările europene, educația joacă un rol crucial în construirea unei Europe unite, capabile să își păstreze relevanța internațională și să reziste în fața provocărilor create de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale