Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.04.2023 00:14

Președintele Administrației Fondului pentru Mediu, dâmbovițeanul Laurențiu Neculaescu, a anunțat...


A A

Programul Casa Verde-Fotovoltaice se va derula în două etapeâ

Programul Casa Verde-Fotovoltaice se va derula în două etapeâ

*„Va fi o alocare pe regiuni pentru a nu mai avea probleme cu aplicația informatică, așa cum a fost în trecut”

 

Președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), dâmbovițeanul Laurențiu Neculaescu a anunțat că, anul acesta, Programul Casa Verde-Fotovoltaice va fi puțin diferit față de sesiunile din 2019-2021 în sensul că se va derula în două etape! Potrivit acestuia, prima etapă va începe undeva în jurul datei de 28 aprilie, când se vor înscrie instalatorii, adică firmele care vor participa în cadrul acestui program, urmând ca undeva după data de 5 mai să înceapă înscrierea persoanelor fizice, în funcție de cât de mare este numărul de cereri. 

„Pentru a se putea înscrie în program o persoană fizică trebuie să aibă un minim de documente și anume buletinul persoanei fizice, certificatele fiscale din care să reiasă că nu are datorii la bugetul local și la bugetul de stat și extrasul de carte funciară care dovedește proprietatea. Va fi o alocare pe regiuni pentru a nu mai avea probleme cu aplicația informatică, așa cum a fost în trecut. Am luat decizia să pornim acest program pe regiuni și va fi o perioadă de 2-3 zile alocate fiecărei regiuni pentru înscriere. În funcție de cine se înscrie mai repede în aplicația pusă la dispoziție de AFM, acela va avea prioritate la finanțare.... În 2019 și 2021 am avut peste 55.000 de cereri aprobate, anul acesta am alocat o sumă record, spun eu, sunt 2 miliarde de lei alocați din bugetul AFM exclusiv pentru acest program ceea ce înseamnă aproximativ  90.000 de gospodării, deci dublu față de cât am avut în celelalte două sesiuni. Este posibil ca cererea să fie de 150.000 dar atât am putut aloca. Vom face eforturi ca anul viitor alocarea să fie mai mare”, a transmis președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), Laurențiu Neculaescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sprijin de urgență pentru fermieri
Pregătiri pentru campania de vaccinare antirabică la câini și pisici
127 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Certificate constatatoare extinse, eliberate mai ușor
700 de locuri de muncă disponibile
Noi reglementări în privința pensiilor
Apel SANITAS către Guvernul României
Un singur focar de pestă porcină africană activ
CARP OMENIA Târgoviște deschide ușa salariaților din afara județului
621 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Handbal european

DAN LUCA


Scriu acest editorial și pentru a saluta revenirea pe prima scenă a echipei de handbal masculin de la “U” Cluj. Bravo jucătorilor și conducătorilor! Am avut onoarea, acum mai bine de 30 de ani, să împart vestiarul cu marile glorii ale handbalului clujean, iar acea perioadă a devenit un reper al vieții mele.

Chiar dacă România are 4... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale