Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.02.2024 00:18

Organizația PSD Dâmbovița și-a stabilit target-ul pentru locale și parlamentare


A A

Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL

Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL

*Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, este ferm convins că social democrații vor câștiga cel puțin un oraș și 5 localități în plus, față de ceea ce au în prezent, la alegerile locale, iar la parlamentare 6 mandate, din 10, vor merge la Partidul Social Democrat

 

Violeta Stanciu


 

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan nu crede că partidul său va pierde voturi  la alegerile care urmează să aibă loc în cursul acestui an, în urma alianței cu liberali, a comasării alegerilor și a listelor comune PSD-PNL la europarlamentare! Ba dimpotrivă, liderul PSD Dâmbovița este ferm convins că social democrații vor face o figură frumoasă și vor câștiga cel puțin un oraș și 5 localități în plus, față de ceea ce au în prezent, la alegerile locale, iar la parlamentare 6 mandate, din 10, vor merge la Partidul Social Democrat.

„Din punct de vedere al Organizației PSD Dâmbovița suntem pregătiți pentru alegeri în toate cele 89 de localități. Pe 9 iunie 2024, în afara localităților pe care le avem astăzi conduse de colegi din PSD, vom avea localități pe care le vom câștiga. Cel puțin un oraș, ca să o lămurim foarte clar, și bineînțeles minim 5 localități, care astăzi sunt conduse de primari din partea Partidului Național Liberal, vor avea primar de la PSD pe 9 iunie 2024. Noi, la Dâmbovița, PSD suntem pregătiți și pentru alegerile parlamentare și vom lua cel puțin un mandat în plus față de ce avem astăzi. Pe scorul pe care o să-l obținem la alegerile locale și pe toate evaluările pe care le avem în interiorul Organizației PSD Dâmbovița noi pentru alegerile parlamentare ne-am propus să luăm 6 mandate, din 10, pentru Partidul Social Democrat”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Spitzenkandidat: finalul dezbaterii, în Parlamentul European
Târgoviște, pe podiumul național la fonduri UE
Proiecte majore, aprobate în unanimitate
„De salariați calificați avem nevoie peste tot”
Elevii dâmbovițeni se pregătesc de vacanță
Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.
Târnosirea Bisericii Parohiei Gura Vulcănii
Militarii și polițiștii, în situație critică
Rezultate de senzație pentru elevii Liceului de Arte „Bălașa Doamna”
Alexandru Iorga, „un primar de care orașul Găești are nevoie”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Spitzenkandidat: finalul dezbaterii, în Parlamentul European

Joi, 23 mai 2024, s-a derulat ultima dezbatere dintre posibilii președinți ai viitoarei Comisii Europene. Conform tradiție, cu 10 zile înainte de alegerile europene, evenimentul a avut loc în sala mare a Parlamentului European din Bruxelles. La fel a fost în 2014 sau în 2019. Precedentele dezbateri spitzenkandidat de anul acesta au fost la Maastricht și Bruxelles.

Revenim la ceea ce s-a... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale