Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.12.2022 00:15

CJD: prin programul derulat prin Administrația Fondului pentru Mediu,


A A

Peste 2600 de gospodării vor fi branșate gratuit la apă și canal

Peste 2600 de gospodării vor fi branșate gratuit la apă și canal

*Este vorba, mai exact, despre 2666 de gospodării ale dâmbovițenilor aflați în categoria persoanelor vulnerabile, gospodării care vor fi branșate, gratuit, la rețeaua publică de apă și canal *Valoarea acestui proiect derulat prin Administrația Fondului pentru Mediu este de aproximativ 25.000.000 de lei, întreaga sumă fiind asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat, în urmă cu puțin timp,  că județul nostru este beneficiarul celui mai mare proiect din țară din cadrul programului „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”. Potrivit reprezentantului CJD, valoarea acestui proiect derulat prin Administrația Fondului pentru Mediu este de aproximativ 25.000.000 de lei, întreaga sumă fiind asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Prin acest program, 2666 de gospodării ale dâmbovițenilor aflați în categoria persoanelor vulnerabile vor fi branșate, gratuit, la rețeaua publică de apă și canal.  Felicitări Administrației Fondului pentru Mediu! Acest program, alături de celelalte pe care AFM le derulează, sunt deosebit de importante pentru toate administrațiile publice locale din toată țara!”, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

435 de locuri de muncă disponibile
Formularele europene, o soluție salvatoare pentru dâmbovițeni!
Descinderi în forță ale polițiștilor
Ajutorul de stat pentru servicii de silvomediu și conservarea pădurilor!
Anunț de mediu
Anunt de mediu
Trei focare de pestă porcină africană la animalele domestice
359 de locuri de muncă disponibile
23 martie 2023, termenul limită pentru ajutorul de stat
Promisiune onorată la VoineștiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (II)

La prima prezentare a produsului, undeva pe la sfârșitul anului 2022, ChatGPT menționa că utilizează anumite bazele de date, adică documente publicate înainte de anul 2019. Normal, dimensiunea bazelor de date actualizate este o direcție clară de acțiune. Companiile care prestează servicii în acest sector scanează și indexează o cantitate enormă de documente în fiecare zi.

O parte... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale