Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.03.2023 00:19

Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște și-au unit forțele pentru a realiza împreună...


A A

Parcare supraterană și o nouă arteră rutieră în centrul Târgoviștei

Parcare supraterană și o nouă arteră rutieră în centrul Târgoviștei

*Investiția, care se ridică la 45 milioane lei, va fi realizată de Consiliul Județean Dâmbovița în asociere cu Primăria Municipiului Târgoviște, fiecare instituție asigurând partea sa de cofinanțare de 50% din valoarea lucrării

 

Municipiul Târgoviște va avea parcare etajată cu 358 de locuri, dar și o nouă arteră rutieră în centrul orașului!  Investiția, care se ridică la 45.000.000 de lei, va fi realizată de Consiliul Județean Dâmbovița în asociere cu Primăria Municipiului Târgoviște, fiecare instituție asigurând partea sa de cofinanțare de 50% din valoarea lucrării. Președintele CJD, Corneliu Ștefan și primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan au dat ieri vestea cea mare în cadrul unei conferinței de presă comune la care au mai participat vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, dar și viceprimarii Târgoviștei, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, precum și administratorul public Gabriel Boriga. Noua investiție va duce la realizarea racordului dintre Bulevardul I.C. Brătianu, str. Locotenent Stancu Ion cu deschidere la str. Arsenalului și bineînțeles la înființarea parcării supraetajate.

„Așa cum am promis în urmă cu un an și jumătate, împreună cu conducerea Primăriei Târgoviște, a venit momentul să anunțăm cel mai important proiect de sistematizare a centrului municipiului reședință de județ. În municipiul Târgoviște vom construi împreună o parcare de aproximativ 360 de locuri, o parcare care va avea și sistematizare și, nu în ultimul rând, un drum de acces între Bulevardul I.C. Brătianu, strada Lt. Stancu Ion și Bulevardul Independenței. Este un proiect pe care îl vom finanța împreună, în asociere Consiliul Județean Dâmbovița- Primăria Târgoviște, este un proiect necesar în primul rând municipiului reședință de județ și județului Dâmbovița. O dată cu această parcare vor fi atrași și alți investitori pentru a dezvolta municipiul Târgoviște și, în special, zona centrală a municipiului. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 45 milioane lei, din care 36 milioane lei vor fi suportați în proporție 50%-50% de către Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște, diferența de bani fiind pentru studiul de fezabilitate, proiect tehnic și exproprierile necesare acestei investiții”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

La rândul său, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște a menționat: „Este vorba de un proiect complex, un proiect care vizează crearea acestei parcări de aproximativ 360 de locuri, P plus un etaj cu panouri fotovoltaice pe acoperiș și cu zone importante de spații verzi, locuri pentru persoane cu dizabilități, stație de încărcare pentru mașini electrice. În ședința de Consiliu Local, vor fi aprobați indicatorii tehnico-economici care reprezintă pasul necesar în vederea exproprierii și în vederea realizării acestui proiect”, a precizat primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Alarmă la granițele României
Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, celebrate la Târgoviște
Protocol de colaborare pentru sprijinirea mediului de afaceri
Înscrierea la școli și grădinițe, în vizorul primarului Târgoviștei
Duo acrobatic din Finlanda, apreciat de public
Victoria electorală în Dâmbovița
Reabilitarea Școlii Nr. 10 „Radu cel Mare” se apropie de final
Lucrări intense la Grădinița „Prichindel” din Pucioasa
Titus Corlățean: PSD-PNL a câștigat alegerile în Diaspora și Moldova
Prima porțiune de asfalt pentru refacerea DJ 712 Târgoviște - Pucioasa


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alarmă la granițele României

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, îngrijorat în urma summitului B9 de la Riga, a declarat: „Rusia va continua să reprezinte cel mai mare risc de securitate pentru statele noastre și pentru securitatea europeană. Trebuie să fim pregătiți să acționăm în consecință”.

Cu alte cuvinte, primejdia este iminentă. Și cum să nu fie astfel, atâta vreme... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale