Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.11.2022 00:20

EditorialÎn sfârșit, adevărul a fost dat pe față îngrozind întreaga omenire: vaccinurile anti-COVID au fost / sunt o uriașă afacere a unor criminali oameni de afaceri și producător


A A

O planetă întreagă a fost mințită

O planetă întreagă a fost mințită

În sfârșit, adevărul a fost dat pe față îngrozind întreaga omenire: vaccinurile anti-COVID au fost / sunt o uriașă afacere a unor criminali oameni de afaceri și producători de medicamente, mai ales americani, cum ar fi excentricul supermiliardar Elon Musk și faimoasa companie medicală Pfizer. Acum știm că „noul coronavirus”, cum a fost cunoscut la începutul pandemiei acest sinistru COVID-19, cu variantele care ne-au bântuit timp de 2 ani, și încă ne mai bântuie, că este un experiment de laborator scăpat neîntâmplător, orice s-ar zice.

Iar cu o rapiditate demnă de invidiat, câteva mari companii farmaceutice și iar mă duce gândul la Pfizer, dar și la Moderna, Astrazeneca și BioNtech – s-au aruncat într-o crâncenă competiție pentru acapararea pieței medicale. Și atât de uriașă a fost această competiție, încât, așa cum a recunoscut cu cinică seninătate un responsabil de la Pfizer, nu s-au respectat regulile obligatorii pentru experimentarea vaccinului înainte de a fi introdus cu anasâna pe piață.

Afacerea asta criminală, căci de așa ceva e vorba, s-a făcut pe mână cu Comisia Europeană, frau Ursula von der Leyen nefiind străină de această afacere malthusiană. Iar guvernanții României au aruncat milioane de euro pe vaccinurile astea blestemate, cumpărând, la îndemnul Comisiei, mai mult decât era nevoie. Și acum, o întreagă omenire este îngrozită aflând care sunt efectele letale, unele, asupra ființei umane, și, surprinzător, asupra copiilor și tinerilor.

Și sunt înfiorător de multe, o înspăimântătoare „listă a morții”, dar promovarea /obligativitatea vaccinării în România devenise „politică de stat”, iar dacă nu te vaccinai, erai tratat de „dușman al poporului”. A fost o formă de dictatură ca într-un celebru roman al lui Aldous Huxley, ori, dacă vreți altfel exprimat ce s-a întâmplat, și se mai întâmplă încă prin unele părți ale globului pământesc, a fost, și, deci, mai este o dictatură de tip bolșevic stalinist impusă de niște monștri ai globalizării ucigașe.

A, da, că mi-am adus aminte: pe unde se vor fi pitind niște faimoși medici care ne îndemnau cu aere savante să ne sinucidem? Au dispărut brusc de pe sticla televizorului, ca un coșmar.

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Tezaurul românilor, nikogda!?
Educație adaptată
Mai contează, la vot, poporul român?
Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa
Blestemul aurului românilor (II)
Blestemul aurului românilor
Nouă chiar că ne pasă!
Nouă chiar că ne pasă!
Interviul nuclear lansat dintre zidurile vechiului Kremlin (III)
Interviul nuclear lansat dintre zidurile vechiului Kremlin (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale