Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.01.2023 00:16

În 2022, față de 2021,


A A

Numărul accidentelor rutiere a crescut cu peste 30%

Numărul accidentelor rutiere a crescut cu peste 30%

2022 a fost anul accidentelor rutiere în Dâmbovița! Conducerea SAJ Dâmbovița spune că niciodată echipajele de ambulanțieri nu s-au confruntat cu atât de multe cazuri de accidente așa cum s-a întâmplat în 2022. Managerul de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe, a spus că nu a fost nicio lună anul trecut în care să nu se ajungă la zeci de accidente pe șosea.

Totodată, conducerea SAJ spune că s-a înregistrat o creștere și în ceea ce privește numărul de accidente diverse. Mihail Gheorghe spune că o explicație ar fi faptul că în 2022 s-au ridicat restricțiile de COVID-19, circulația rutieră a fost mai densă, iar oamenii au avut mai multe activități, concluzionează managerul de la SAJ Dâmbovița.

„În 2022 am avut cele mai multe accidente rutiere. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva. Nu era niciun final de lună în care să nu avem înregistrate vreo 20-30 de accidente rutiere. Am avut cu siguranță și mai mult pe timp de vară. Probabil că un motiv ar fi ridicarea restricțiilor de COVID, iar oamenii au avut mai multă libertate. Totuși, eu sunt aici din 2017 și nu am văzut să fie atât de multe accidente rutiere ca anul trecut. Față de 2021, numărul accidentelor rutiere a fost de peste 30%. Totodată, au fost foarte multe accidente diverse, fie că vorbim despre activități agricole, în construcție, căzături de pe scară și așa mai departe”, a transmis managerul SAJ Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Actorii instituționali ai politicii de energie
Dezvoltarea Târgoviștei capătă amploare
Caravana „Fără Bariere - Tot Adevărul despre Droguri”
Noi vizite de succes la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște
Minor declarat dispărut, depistat a doua oară de jandarmii dâmbovițeni
Întreruperi de energie electrică programate
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale