Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.01.2023 00:18

La Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște,


A A

Manifestare educațională dedicată Unirii

Manifestare educațională dedicată Unirii

Elevii Cercului de istorie din cadrul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște, au celebrat, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, prin intermediul unei manifestări educaționale, cu caracter istoric, sub coordonarea Prof. Luminița Miloiu și a Prof. Cătălina Mălău, împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Dintre activitățile desfășurate menționăm masa rotundă cu tema “Mica Unire văzută prin ochi de copil”, ce a constat în realizarea unor referate, postere, desene tematice, punerea în scenă  a unei scenete și susținerea unui scurt recital de poezie. Echipa formată din elevii clasei a VII-a a participat la concursul cu tema "Unirea - națiunea a făcut-o!", a XIII-a ediție, organizat la Școala Gimnazială "Vasile Cârlova" din Târgoviște.

De asemenea, elevii clasei a XII-a F, Teodora Gheorghe, Dumitru Preda și Ana Zidăroiu, coordonați de Prof. Luminița Miloiu, au participat la Concursul județean ,,24 Ianuarie 1859 în conștiința românilor”, organizat în cadrul Bibliotecii Județene ”Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, clasându-se pe locul al III-lea.

 

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Scandalagii cercetați de polițiști
Avocatul Poporului, la Târgoviște
Înființarea substației de ambulanță la Dărmănești
Polițiștii, razii „în rafală”
Modernizare amplă la Grădinița din Dobra
Dezvoltarea rețelei de suport pentru consumatorii de droguri
Cursuri de formare profesională gratuite
Pensia nu ține pasul cu inflația
MESAJ DE CONDOLEANȚE
Duminica Intrării Domnului în Ierusalim


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pieri-vor românii? (II)

Pentru încurajarea familiei, conducerea țării n-a avut/nu are nici un fel de program sustenabil. Și mai sunt idioții utili care dă-i și dă-i cu inutilitatea familiei tradiționale și pe care-i găsim, manifestându-se agresiv, și în Casa Poporului. Cică există, emis de guvern, „Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității” și care, în 2023, s-ar fi... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale