Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.02.2024 00:19

Pentru îmbunătățirea peisajului urban,


A A

Mai mult de 1000 de arbori, gata de plantare în Târgoviște

Mai mult de 1000 de arbori, gata de plantare în Târgoviște

*Potrivit declarațiilor primarului Daniel Cristian Stan, această operațiune este parte a angajamentului ferm al administrației locale de a crea un mediu urban mai sănătos și mai plăcut pentru locuitorii Târgoviștei

 

Într-un efort continuu de a îmbunătăți calitatea mediului,  municipiul Târgoviște demarează o nouă etapă a campaniei sale de plantare a arborilor. Peste 1000 de arbori au fost pregătiți pentru a fi plantați în diverse zone ale orașului în această perioadă.

Potrivit declarațiilor primarului Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, această operațiune este parte a angajamentului ferm al administrației locale de a crea un mediu urban mai sănătos și mai plăcut pentru locuitorii săi. „Indiferent că vorbim de cartiere, parcuri sau de aliniamentele stradale, suntem prezenți la datorie!” a subliniat primarul.

Efortul de plantare a arborilor este coordonat de conducerea Primăriei Târgoviște, care monitorizează îndeaproape fiecare etapă a procesului pentru a se asigura că aceasta este realizată cu succes și că fiecare copac contribuie la îmbunătățirea peisajului urban și a calității aerului.

În plus, această inițiativă nu doar încurajează frumusețea estetică a orașului, ci și contribuie la conservarea biodiversității locale și la crearea unui habitat mai prietenos pentru flora și fauna sălbatică. Rezidenții sunt încurajați să se implice în această campanie de plantare a arborilor și să sprijine eforturile administrației locale pentru a transforma Târgoviște într-un oraș mai verde și mai sustenabil pentru generațiile viitoare.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Spitzenkandidat: finalul dezbaterii, în Parlamentul European
Târgoviște, pe podiumul național la fonduri UE
Proiecte majore, aprobate în unanimitate
„De salariați calificați avem nevoie peste tot”
Elevii dâmbovițeni se pregătesc de vacanță
Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.
Târnosirea Bisericii Parohiei Gura Vulcănii
Militarii și polițiștii, în situație critică
Rezultate de senzație pentru elevii Liceului de Arte „Bălașa Doamna”
Alexandru Iorga, „un primar de care orașul Găești are nevoie”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Spitzenkandidat: finalul dezbaterii, în Parlamentul European

Joi, 23 mai 2024, s-a derulat ultima dezbatere dintre posibilii președinți ai viitoarei Comisii Europene. Conform tradiție, cu 10 zile înainte de alegerile europene, evenimentul a avut loc în sala mare a Parlamentului European din Bruxelles. La fel a fost în 2014 sau în 2019. Precedentele dezbateri spitzenkandidat de anul acesta au fost la Maastricht și Bruxelles.

Revenim la ceea ce s-a... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale