Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.03.2023 00:11

La Liga a 5-a


A A

Liderii pierd la Juniori U19

Liderii pierd la Juniori U19

* Comunal Valea Lungă și Săgeata Braniștea cedează în ultima etapă, iar urmăritoarele se apropie periculos

 

Gazdele și oaspeții și-au împărțit victoriile în ultima etapă a Juniorilor U19 din Liga a 5-a, Seria Sud. O etapă favorabilă echipei din Gheboaia, care a profitat de pașii greșiți făcuți de Valea Lungă și Dărmănești, și s-a insinuat pe locul 2. Nici Finta nu a abandonat lupta pentru pozițiile fruntașe, după ce a învins liderul Valea Lungă. Victorii de etapă au mai reușit Adânca, Gheboaia, Comișani, Raciu, Colibași, Ulmi și Ocnița.

Rezultatele etapei: Olimpia Mărcești – Voința Adânca 1-6, ACS Gura Ocniței – Viitorul Gheboaia 1-5, Comerțul Viișoara – Victoria Comișani 1-10, Știința Finta – Comunal Valea Lungă 3-2, AFC Raciu – Luceafărul Dărmănești 5-3, Unirea Colibași – Vânătorul Rățoaia 6-5, Sportul Vlădeni – Olimpicii Ulmi 1-2, Viitorul Ocnița – Voința Săcueni 3-1. Voința Tătărani a stat.

Surprize și în Sud

Și în Seria Sud a Ligii a 5-a avem un echilibru al rezultatelor la Juniori U19, cu patru victorii ale amfitrionilor, patru ale vizitatorilor și o remiză. Și aici a pierdut liderul, și aici avem o competiție relansată pentru pozițiile fruntașe. Braniștea rămâne pe locul 1, doar că se apropie Poiana, Corbii Mari, Vișina și chiar Tărtășești, toate cu victorii în ultima rundă. În care s-au mai impus Dobra, Urziceanca, Răscăeți și Odaia Turcului.

Rezultatele ultimei etape: Viitorul Tomșani – Viitorul Dobra 3-4, Luceafărul Bolovani – Libertatea Urziceanca 0-4, Voința Vișina – Victoria Văcărești 8-1, Săgeata Braniștea – Ravens Corbii Mari 1-3, Petrolul Răscăeți – Unirea Nucet 4-3, Dinamo Odaia Turcului – Sportul Mogoșani 5-1, Flacăra Zăvoiu – Luceafărul Poiana 0-11, Olimpia Picior de Munte – Spicul Jugureni 0-0, Dentaș Tărtășești – Unirea Cobia 10-1.

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ultimele necunoscute, la retrogradare
Urmează o perioadă agitată
Valentin Cîrlan s-a clasat pe locul 5
24 de jucători sunt la final de contract
Victorie importantă
Flacăra termină sezonul pe podium
Terifiant!
Toni Petrea și-a anunțat plecarea de la Chindia
Nu poți să păcălești fotbalul la infinit!
Meci crucial pentru ChindiaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale