Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.03.2024 00:16

Modernizare cu finanțare prin PNRR


A A

Laborator inteligent la Liceul „Bălașa Doamna” din Târgoviște

Laborator inteligent la Liceul „Bălașa Doamna” din Târgoviște

În cadrul eforturilor de modernizare și adaptare a sistemului de învățământ la cerințele secolului XXI, Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște primește o investiție semnificativă prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). În valoare de 351.207,08 lei, acest proiect are ca scop dotarea liceului cu un laborator inteligent, ce va servi la îmbunătățirea procesului de învățare și dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor.

Laboratorul va fi echipat cu o varietate de echipamente tehnologice de ultimă generație, inclusiv display și suport, imprimantă 3D policoloră, scanner 3D fix, robot modular cu braț multifuncțional, creion 3D, pachet de kituri robotice, ochelari VR/AR, sistem de videoconferință, sistem de sunet, All in One PC (touchscreen), cameră pentru documente, tabletă grafică și plotter. Această dotare extinsă va oferi elevilor posibilitatea de a experimenta și de a învăța într-un mediu modern și interactiv.

Implementarea acestui laborator inteligent vine în contextul în care Ministerul Educației își propune să adapteze învățământul la evoluția tehnologică accelerată, pregătind astfel elevii pentru provocările viitorului. Prin accesul la tehnologii digitale avansate, elevii vor avea oportunitatea de a dezvolta competențe digitale esențiale, de a deveni mai motivați și de a beneficia de o experiență de învățare mai eficientă. Perioada de implementare a proiectului este planificată să fie între februarie 2024 și ianuarie 2025.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Elevi în focurile Evaluării Naționale
328 de locuri de muncă disponibile
Programul „Masă caldă” ajunge la șase școli din județul Dâmbovița
Licee reorientate către învățământul profesional
Cunoașterea lui Hristos cel înviat, fundament al credinței
O lansare de carte spectacol
Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa
Calea Luminii va fi aprinsă și în acest an înainte de Paște
Muzeele dâmbovițene, deschise în minivacanța de Paște
Filiala Târgoviște a Academiei Oamenilor de Știință din România are o nouă conducere


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?

Educația reprezintă un factor cheie în dezvoltarea și susținerea unei societăți europene coezive și inclusive. Este vizibil tot mai mult că prin facilitarea cooperării și a parteneriatelor între țările europene, educația joacă un rol crucial în construirea unei Europe unite, capabile să își păstreze relevanța internațională și să reziste în fața provocărilor create de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale