Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.11.2023 00:15


A A

Infracțiuni... de weekend

Infracțiuni... de weekend

În zilele de 25 și 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost în teren și au continuat misiunile pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, combaterea infracționalității și asigurarea unui climat de ordine publică.

Alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, în cadrul celor 13 acțiuni punctuale desfășurate, au fost angrenați polițiști de la ordine publică, rutieră, arme, explozivi și substanțe periculoase, investigații criminale și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii au fost prezenți pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, fiind organizate 35 filtre pe raza întregului județ. În cadrul misiunilor desfășurate, au fost legitimate peste 700 de persoane, controlate peste 500 de autovehicule și testați 113 conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 354 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 91.000 de lei. Cele mai multe sancțiuni contravenționale, 226, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului circulației rutiere pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii rutieri au reținut 18 permise de conducere (șase pentru depășirea regimului legal de viteză) și au retras 10 certificate de înmatriculare.

În dimineața zilei de 26 noiembrie a.c., în intervalul orar 06.00-10.00, polițiștii de la rutieră și ordine publică au organizat o acțiune pentru reducerea riscului rutier menținerea unui climat de ordine publică și combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic și piscicol. Astfel, polițiștii au aplicat 129 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 28.000 de lei, din totalul acestora, 101 fiind pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

 


 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane
Concursul „Știu și aplic”
Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice din mediul rural
Două noi servicii sociale, inaugurate în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale