Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.09.2022 00:17

Quadra vrea să trimită acasă personalul TESA!


A A

Încă o săptămână de protest la Târgoviște

Încă o săptămână de protest la Târgoviște

*„Suntem surprinși și ne bucurăm să aflăm că făcând grevă facem un bine societății”

 

O nouă săptămână de grevă la Quadra Invest SA Târgoviște! Salariații care susțin greva sunt deciși să meargă mai departe cu acest  demers și să nu renunțe la revendicările lor! Între timp, conducerea societății a ajuns la concluzia că această acțiune de protest extrem face bine companiei, deci este o idee bună, după cum susține președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu. A apărut însă o problemă cu personalul TESA, pe care conducerea vrea să-l trimită acasă, astfel încât acesta să fie plătit de către stat, lucru cu care Sindicatul „Valahia” Târgoviște nu este de acord. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare la Quadra Invest Târgoviște.          

 

,,După prima săptămână de grevă nu au existat renunțări la grevă din partea salariaților care sunt în grevă și toți cei prezenți au semnat tabelele pentru încă o săptămână de grevă! Nerespectarea legii în ceea ce privește negocierea colectivă și modul în care este administrată societatea sunt imputabile exclusiv conducerii societății și nu sindicatului sau salariaților! Nu putem accepta argumente de genul...că este de vină Putin că a pornit război în Ucraina și nici că din cauza decesului reginei Regatului Unit al Marii Britanii nu mai cumpără englezii saune făcute la Quadra. Să fim serioși! Intenția conducerii societății de a trimite acasă personalul TESA dar sa-i plătească statul pe perioada grevei, este cinică și Sindicatul Valahia nu-și va da acordul pentru această măsură! La fel de cinică este și afirmația că greva ajută în acest moment conducerea societății, însă ne asumăm această grevă și recunoaștem că ...suntem surprinși și ne bucurăm să aflăm că făcând grevă facem un bine societății... ! În perioada grevei, părțile au obligația să se întâlnească pentru a găsi o soluție la revendicările aflate în conflict, pentru că așa spune legea!”, a declarat liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se conturează Manifestul 2024-2029
Târgoviștea, pregătită de iarnă
LA 105 ani de la Marea unire (II)
Noi proiecte pe fonduri europene așteaptă startul
Soluții pentru modernizarea DN 71 Târgoviște - Sinaia
Avertisment privind achizițiile online de animale vii și produse alimentare
„România nu are o strategie a industriei de Apărare”
La 105 ani de la Marea Unire (I)
Modernizare energetică la Târgoviște
Târgoviștea strălucește din nou în luminițele sărbătorilor de iarnă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se conturează Manifestul 2024-2029

În vara anului viitor se va termina mandatul actualilor aleși din instituțiile europene, iar alegerile pentru Parlamentul European din 2024 sunt deja un subiect pe agenda politică din capitalele statelor membre UE. Desigur, alegerea eurodeputațiilor este importantă, dar atenția experților se îndreaptă mai ales asupra noii Comisii Europene. Printr-un eveniment derulat la sfarsitul lunii noiembrie s-a lansat și #Agenda24to29,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale