Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.03.2023 00:09

Se joacă tare pentru promovare, dar și în zona retrogradării


A A

Etapă spectaculoasă la Liga a 5-a

Etapă spectaculoasă la Liga a 5-a

* Viitorul Ocnița și Săgeata Braniștea conduc în cele două serii, reușind victorii importante în weekend

 

O rundă cu multe jocuri echilibrate în Seria Nord din Liga a 5-a, în care s-a muncit serios pentru puncte. Doar Raciu s-a impus la scor, fără gol primit, altfel, în toate celelalte meciuri au marcat și gazdele, dar și oaspeții. Victorii pentru primele patru clasate, Ocnița, Raciu, Colibași și Comișani, plus Finta, care nu renunță la un loc fruntaș. Începând cu Mărcești, de la locul 10, toate echipele au același obiectiv: evitarea retrogradării.

Ulmi și Gura Ocniței reușesc succese importante. Rezultate: Olimpia Mărcești – Voința Adânca 2-2, ACS Gura Ocniței – Viitorul Gheboaia 3-2, Comerțul Viișoara – Victoria Comișani 2-3, Știința Finta – Comunal Valea Lungă 3-1, AFC Raciu – Luceafărul Dărmănești 8-0, Unirea Colibași – Vânătorul Rățoaia 4-3, Sportul Vlădeni – Olimpicii Ulmi 1-2, Viitorul Ocnița – Voința Săcueni 4-2. Voința Tătărani a stat.

Urziceanca ține aproape în Sud

O altă etapă atractivă, cu multe goluri, dar și câteva surprize la Liga a 5-a, Seria Sud. Braniștea și Urziceanca țin steagul sus în lupta promovării, în timp ce Picior de Munte și-a făcut loc pe podium. Tărtășești și Zăvoiu rămân și ele în cărți. Și aici se joacă tare pentru supraviețuire, cu puncte uriașe câștigate de echipele din a doua jumătate a ierarhiei.

Victorii pentru Tomșani, Vișina și Nucet, în timp ce Cobia și Mogoșani nu pierd pe terenuri foarte grele. Rezultate: Viitorul Tomșani – Viitorul Dobra 2-1, Luceafărul Bolovani – Libertatea Urziceanca 0-5, Voința Vișina – Victoria Văcărești 3-1, Săgeata Braniștea – Ravens Corbii Mari 6-0, Petrolul Răscăeți – Unirea Nucet 2-3, Dinamo Odaia Turcului – Sportul Mogoșani 1-1, Flacăra Zăvoiu – Luceafărul Poiana 4-1, Olimpia Picior de Munte – Spicul Jugureni 4-2, Dentaș Tărtășești – Unirea Cobia 2-2.

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Mihai Bălașa revine la Farul
România speră din nou
Florin Rudaru, bronz la Naționalele de Lupte pe Plajă
Marian Vătavu, aproape de promovarea cu Titu
Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică
Costel Pîrșă are planuri mari
Sonia Mare, locul 3 la Balcaniada U15
Bravo, România!
Patru campioni naționali la lupte pe plajă
S-au jucat 5 meciuri de baraj menținere/promovare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale