Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.02.2024 00:13

Pregătite de administrația locală, urmează...


A A

Două investiții de amploare la Runcu

Două investiții de amploare la Runcu

Ștefan Khalil


Administrația locală din comuna Runcu se pregătește să inițieze două proiecte de amploare! Primarul Gheorghe Brebeanu a anunțat că prioritățile includ construirea unui pod nou peste Râul Ialomicioara și edificarea unui modern Cămin Cultural în satul Bădeni.

Primul proiect, finanțat prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, vizează construirea unui pod nou ce va traversa Râul Ialomicioara. Acest pod va conecta zonele din jur, facilitând accesul și contribuind la dezvoltarea infrastructurii rutiere locale.

În paralel, administrația locală planifică construcția unui Cămin Cultural modern în satul Bădeni. Această inițiativă va amplifica infrastructura culturală a comunității, oferind un spațiu adecvat pentru evenimente culturale, educaționale și sociale.

Primarul Brebeanu a subliniat importanța atragerii de fonduri externe pentru realizarea acestor proiecte, recunoscând că bugetul local nu este suficient pentru a le demara. El a accentuat că dezvoltarea turismului reprezintă o prioritate și că proiectele propuse vor contribui la stimularea acestuia. Astfel, planurile includ și asfaltarea a trei kilometri de drum, precum și alte inițiative menite să sprijine sectorul turistic.

Avem proiecte de investiții semnificative pe care dorim să le realizăm, însă suntem conștienți de limitele bugetului nostru. Pentru noi, dezvoltarea turismului reprezintă o prioritate. Intenționăm să asfaltăm trei kilometri de drum, unde se află pensiuni, și să construim un pod peste Râul Ialomicioara, tot în cadrul programului Anghel Saligny. De asemenea, avem în plan edificarea unui Cămin Cultural în satul Bădeni. Toate acestea sunt proiecte de importanță majoră, pe care ne propunem să le finalizăm, dacă este posibil, în acest an” , a declarat primarul comunei Runcu, Gheorghe Brebeanu.

Aceste investiții nu sunt doar proiecte de infrastructură, ci și mijloace de revitalizare a vieții culturale și turistice în comuna Runcu.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Peste 1300 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Progres major în recalcularea dosarelor de pensii pentru persoanele vârstnice din Dâmbovița
Investiții majore în infrastructura comunei Raciu pentru anul 2024
Pregătiri de Ziua Copilului
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
329 de persoane au fost selectate în vederea angajării
Competiția Națională de Business Plan, etapa din 2024, găzduită la Târgoviște
Un nou traseu de transport public în Târgoviște
Peste 92.000 de salariați în luna februarie 2024
Scădere ușoară a numărului de pensionari în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.Spitzenkandidat. Episodul 2. Dezbaterea de la Bruxelles.

Marți, 21 mai 2024, s-a derulat a doua dezbatere dintre posibilii presedinți ai viitoarei Comisii Europene. Evenimentul a fost organizat de think tank-ul Brugel și prestigioasa publicație Financial Times. Tema principală a fost legată de dezvoltarea economică a UE. A fost a doua dezbatere de acest gen din acest sezon, după cea de la Maastricht.

La întrevederea de 75 de minute, începând cu ora 17.00 CET, au... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale