Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.03.2023 00:14

Casa Județeană de Pensii Dâmbovița se pregătește pentru...


A A

Distribuirea biletelor de tratament pentru pensionari

Distribuirea biletelor de tratament pentru pensionari

Directorul Casei Județene de Pensii Dâmbovița, Toni Ciprian Mihai, a anunțat în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, că în curând va începe distribuirea biletelor de tratament. Casa Națională de Pensii Publice a transmis că în acest an  vor fi alocate 120.000 de bilete de tratament balnear. Totodată, vor fi alocate fondurile necesare, precum și modul de acordare, distribuire și decontare a acestor bilete.

Directorul de la Casa Județeană de Pensii anunță că în 2023, în județul Dâmbovița vor fi distribuite peste 5000 de bilete de tratament. Acesta spune că sunt foarte multe, ținând cont de faptul că anul trecut au fost în jur de 2.500 de bilete. Președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, Gheorghe Popa, îi îndeamnă pe pensionarii din județ să înceapă de acum să depună cererile pentru obținerea biletelor. De asemenea, prefectul județului, Claudia Gilia, a declarat că Prefectura Dâmbovița va trimite biletele de tratament către toate UAT-urile din județ.

Vor fi făcute publice condițiile și termenele pentru depunerea cererilor, care se va face la Casa Județeană de Pensii Dâmbovița. Nu în ultimul rând, directorul Toni Ciprian Mihai a anunțat că primele bilete de tratament balnear care vor fi puse la dispoziție în județul Dâmbovița vor fi pentru Stațiunea Pucioasa.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

285 de nașteri și 516 decese
Două locuințe amenajate de DGASPC Dâmbovița
„Primăvara albastră” - o ediție care a stat sub semnul excelenței
Situația grevei profesorilor din Dâmbovița
"Ziua Porților Deschise" la Camera de Comerț Dâmbovița
11 ani de la trecerea în neființă a fondatorului companiei REGATA
Procese câștigate pe bandă rulantă de angajați!
Un singur focar activ de pestă porcină africană
Victimele unui accident rutier, ajutate de un jandarm dâmbovițean
Numeroase proiecte în obiectiv pentru Primăria RuncuPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

O grevă care anunță marea furtună românească

GEORGE COANDĂ


Greva cadrelor didactice, cu toate controversele pe care le-a stârnit, a arătat guvernării că Școala este acel factor fundamental fără de care o națiune nu poate funcționa, nu este viabilă. Iar domnului președinte al republicii, Klaus Werner Iohannis – să reamintim că, la bază, este profesor – i-a bătut obrazul punându-i în față un adevăr dur: România educată –... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale