Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.03.2023 00:20

Editorial


A A

Diavolul pătrunde până și în școală

Diavolul pătrunde până și în școală

Așa-zisa Mare Resetare pătrunde pas cu pas, pentru că nimeni nu i se opune cu fermitate și cu inteligență, și cu real patriotism, prezervând-se, astfel, ceea ce este specific neamului românesc, Duhul său care-l particularizează în concertul națiunilor lumii. Din păcate, la cele mai înalte paliere de decizie politică privind soarta neamului, „Marea Resetare” este privită cu o îngăduință care, da, pas cu pas, este introdusă în mai toate sferele existenței noastre, și asta pentru că așa vin ordinele de la Bruxelles și Strasbourg.

Vreți un exemplu? Unul extrem de grav. Iată-l. În școlile gimnaziale au început să fie aplicate fel de fel de experimente care, din punct de vedere psiho-pedagogic, duc la mutilarea moral-comportamentală a elevului. Libertinajul este considerat un mod de a fi firesc, căci – nu-i așa? – trebuie să lăsăm copilul să facă ce vrea, cum îl taie capul, chiar și să-i dea o palmă învățătorului și profesorului dacă nu-i este lui ceva pe plac.

Și sancționat este învățătorul și profesorul pentru că... n-au tact pedagogic. Însă experimentul care, deunăzi, s-a produs într-o școală la „clasele mici” a fost unul de natură sexuală, apropo de „egalitatea de gen”, proiectându-se un film privind relațiile de natură homosexuală. Și nu doar că s-a proiectat, dar a și fost explicat copiilor care, și este firesc la vârsta când descoperi lumea, manifestă o avidă curiozitate.

Vreau să precizez că nu sufăr de pudibonderie, dar ca părinte și cadru didactic, nu numai ca om de presă, îmi dau seama perfect de bine că astfel de experimente... resetatoare, care sunt nu numai încurajate, ci și recomandate chiar de către Ministerul Educației Naționale, au drept scop, nu unul psiho-pedagogic, ba, dimpotrivă, unul psiho-distructiv al tinerei generații rezultatul fiind alienarea sa mentală și comportamentală, de fapt, distrugerea societală.

Este o luptă declanșată împotriva lui Dumnezeu și a operei Sale divine, Omul. Iată cum diavolul pătrunde până și în Școală. E timpul să fie oprit.

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pieri-vor românii? (II)
Pieri-vor românii? (I)
Pe cine trimitem la Strasbourg?
Euro-orașul 2040
Dezbaterea de la Maastricht
Comisar european pentru apărare
Militarii români sunt trimiși iar pe aiurea-n lume…
Moldova cu inimă, minte și literatură
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale