Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.03.2023 00:20

Editorial


A A

Diavolul ptrunde pn i n coal

Diavolul ptrunde pn i n coal

Aa-zisa Mare Resetare ptrunde pas cu pas, pentru c nimeni nu i se opune cu fermitate i cu inteligenț, i cu real patriotism, prezervând-se, astfel, ceea ce este specific neamului românesc, Duhul su care-l particularizeaz în concertul naiunilor lumii. Din pcate, la cele mai înalte paliere de decizie politic privind soarta neamului, „Marea Resetare” este privit cu o îngduin care, da, pas cu pas, este introdus în mai toate sferele existenei noastre, i asta pentru c aa vin ordinele de la Bruxelles i Strasbourg.

Vrei un exemplu? Unul extrem de grav. Iat-l. În colile gimnaziale au început s fie aplicate fel de fel de experimente care, din punct de vedere psiho-pedagogic, duc la mutilarea moral-comportamental a elevului. Libertinajul este considerat un mod de a fi firesc, cci – nu-i aa? – trebuie s lsm copilul s fac ce vrea, cum îl taie capul, chiar i s-i dea o palm învtorului i profesorului dac nu-i este lui ceva pe plac.

i sancionat este învtorul i profesorul pentru c... n-au tact pedagogic. Îns experimentul care, deunzi, s-a produs într-o coal la „clasele mici” a fost unul de natur sexual, apropo de „egalitatea de gen”, proiectându-se un film privind relaiile de natur homosexual. i nu doar c s-a proiectat, dar a i fost explicat copiilor care, i este firesc la vârsta când descoperi lumea, manifest o avid curiozitate.

Vreau s precizez c nu sufr de pudibonderie, dar ca printe i cadru didactic, nu numai ca om de pres, îmi dau seama perfect de bine c astfel de experimente... resetatoare, care sunt nu numai încurajate, ci i recomandate chiar de ctre Ministerul Educaiei Naionale, au drept scop, nu unul psiho-pedagogic, ba, dimpotriv, unul psiho-distructiv al tinerei generaii rezultatul fiind alienarea sa mental i comportamental, de fapt, distrugerea societal.

Este o lupt declanat împotriva lui Dumnezeu i a operei Sale divine, Omul. Iat cum diavolul ptrunde pân i în coal. E timpul s fie oprit.

 

 

George CoandComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Judeul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI
Rsucire iohannist cu... sticl spart
O grev care anun marea furtun romneasc
Blocajul „rotativei” guvernamentale
Europa și America sunt cu noi!
Subconștientul european
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Demenț neomarxist infantil
Mecanism european 2024Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale