Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.03.2023 00:19

La Trgoviște,


A A

Calea Domneasc a intrat n reabilitare major

Calea Domneasc a intrat n reabilitare major

*Ieri, executivul Primriei a fcut o vizit de lucru pe șantierul ce privește modernizarea uneia dintre cele mai circulate strzi din municipiu

 

În aceast sptmân a fost dat startul lucrrilor de reabilitare a strzii Calea Domneasc din Târgoviște. Executivul Primriei a fcut o vizit de lucru pe șantierul ce privește modernizarea uneia dintre cele mai circulate strzi din municipiu. În cadrul vizitei a fost susținut și o conferinț de pres în teren, la care a participat primarul Daniel Cristian Stan, alturi de viceprimarii Monica Ilie și Ctlin Rdulescu. Finanțarea este asigurat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Aceasta este prima etap a proiectului în care vor mai fi reabilitate bulevardele Independenței și Libertții, strzile 9 Mai, Virgil Drghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, vor face obiectul unor ample lucrri de reabilitare și modernizare, intervenții care vor viza atât partea carosabil, cât și trotuarele. Valoarea primului contract este  21.539.674,38 lei, fonduri nerambursabile.

„Ne aflm pe Calea Domneasc din municipiul Târgoviște, aici unde a debutat cel mai mare proiect de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere din municipiul Târgoviște din ultimii 10 ani. Este vorba despre un proiect finanțat prin Programul Anghel Saligny, în valoare de peste 20 de milioane de lei ca prim etap a acestui program important de care discutm. Calea Domneasc este o arter rutier cu o suprafaț de peste 60.000 de metri ptrați, poate cea mai mare din Târgoviște. Lucrrile vor fi derulate etapizat, astfel încât s nu încurcm foarte mult nici traficul rutier. Este o  investiție  foarte important pe proiectul care tocmai a început, vor fi reabilitate și alte strzi din Târgoviște. M refer aici de exemplu la Bulevardul Independenței, Bulevardul Libertții, de asemenea, strada 9 mai va intra în reabilitare, va intra în reabilitare Boerescu Zaharia”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Edilul șef a mai oferit detalii și despre cel de-al doilea contract pentru reabilitarea infrastructurii rutiere din Târgoviște, care va fi derulat tot pe „Anghel Saligny”.

„În cea de-a doua etap a proiectului pe Anghel Saligny, vor mai intra în reabilitare strzi din microraioanele 3 și 4 din Târgoviște. Totalul proiectelor ajunge la aproximativ 35 de milioane de lei, valoare cumulat. Sunt foarte multe de fcut, ținând cont c pe Calea Domneasc nu s-au mai fcut intervenții de foarte mult timp. Doar stratul de uzur a mai fost turnat, dar zona trotuarelor arat foarte ru, aceeași situație și pe Bulevardul Independenței”, a completat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, n vizorul Consiliului Județean
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Trgoviște
Campania „Doneaz snge, salveaz o viaț!”
Msurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte n Colegiului Prefectural Dmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența social pentru vrstnici, n vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Romne are nevoie de lucrri de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale