Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.03.2023 00:13

A sosit vaccinul antirujeolic pentru copiii ntre 1 și 5 ani


A A

Asociația Medicilor de Familie Dmbovița, apel ctre prinți

Asociația Medicilor de Familie Dmbovița, apel ctre prinți

*„Prinții care au copii care trebuie s se vaccineze antirujeolic trebuie s se adreseze medicului de familie și sub nicio form s nu ezite s-și vaccineze copilul”

 

Dup o absenț de trei luni, vaccinul antirujeolic a sosit în sfârșit în cabinetele medicilor de familie din județul Dâmbovița! Acest tip de vaccin face parte din Programul Național de Imunizare și îi protejeaz pe micuți de aceast boal, fiind foarte eficient pentru prevenirea rujeolei (pojarului). Președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu face apel la prinți s nu refuze vaccinarea copiilor, pentru c mai apar și astfel de cazuri.

„Vaccinul antirujeolic care a fost într-o pauz, pentru c nu a fost acest vaccin cam de trei luni, a sosit în cabinetele medicilor de familie. Prinții care au copii care trebuie s se vaccineze antirujeolic s se adreseze medicului de familie și sub nicio form s nu ezite s-și vaccineze copilul. Indiferent de vârst, chiar dac este a treia lun de când ar fi trebuit s se vaccineze... se imunizeaz acum și este bine. Alt soluție nu exist decât s previi. Ministerul Sntții a spus c pân la sfârșitul lunii februarie se va rezolva problema și într-adevr din data de 1 martie a venit vaccinul. Toți medicii de familie au primit vaccinul pentru toți copiii. Vaccinul acesta se face la 12 luni, deci la un an, și pe urm la 5 ani”, a semnalat președintele Asociației Medicilor de Familie din județul Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Situația grevei profesorilor din Dmbovița
"Ziua Porților Deschise" la Camera de Comerț Dmbovița
11 ani de la trecerea n neființ a fondatorului companiei REGATA
Procese cștigate pe band rulant de angajați!
Un singur focar activ de pest porcin african
Victimele unui accident rutier, ajutate de un jandarm dmbovițean
Numeroase proiecte n obiectiv pentru Primria Runcu
Sptmn de foc pentru pompierii dmbovițeni
Ofițerii Anticorupție, n activitate la trgul de la Corbii Mari
Pensionarii pltesc sume uriașe pentru reconstituirea vechimiiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale