Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.03.2023 00:13

A sosit vaccinul antirujeolic pentru copiii între 1 și 5 ani


A A

Asociația Medicilor de Familie Dâmbovița, apel către părinți

Asociația Medicilor de Familie Dâmbovița, apel către părinți

*„Părinții care au copii care trebuie să se vaccineze antirujeolic trebuie să se adreseze medicului de familie și sub nicio formă să nu ezite să-și vaccineze copilul”

 

După o absență de trei luni, vaccinul antirujeolic a sosit în sfârșit în cabinetele medicilor de familie din județul Dâmbovița! Acest tip de vaccin face parte din Programul Național de Imunizare și îi protejează pe micuți de această boală, fiind foarte eficient pentru prevenirea rujeolei (pojarului). Președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu face apel la părinți să nu refuze vaccinarea copiilor, pentru că mai apar și astfel de cazuri.

„Vaccinul antirujeolic care a fost într-o pauză, pentru că nu a fost acest vaccin cam de trei luni, a sosit în cabinetele medicilor de familie. Părinții care au copii care trebuie să se vaccineze antirujeolic să se adreseze medicului de familie și sub nicio formă să nu ezite să-și vaccineze copilul. Indiferent de vârstă, chiar dacă este a treia lună de când ar fi trebuit să se vaccineze... se imunizează acum și este bine. Altă soluție nu există decât să previi. Ministerul Sănătății a spus că până la sfârșitul lunii februarie se va rezolva problema și într-adevăr din data de 1 martie a venit vaccinul. Toți medicii de familie au primit vaccinul pentru toți copiii. Vaccinul acesta se face la 12 luni, deci la un an, și pe urmă la 5 ani”, a semnalat președintele Asociației Medicilor de Familie din județul Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale