Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.12.2023 00:12

De la Moreni, liderul de sindicat Constantin Bucuroiu semnalează:


A A

„România nu are o strategie a industriei de Apărare”

„România nu are o strategie a industriei de Apărare”

*„Ne chinuim de 12 ani de zile să facem o amărâtă de strategie a industriei de Apărare”


România nu are în momentul de față o strategie a industriei de apărare unitară, care să servească interesele țării! Sindicatele din industria de profil cer de mult timp adoptarea acestei strategii, care din păcate se lasă așteptată. Liderul de sindicat morenar, Constantin Bucuroiu salută adoptarea strategiei naționale de securitate și apărare, dar nu înțelege de ce nu se întâmplă același lucru și cu strategia industriei de apărare, care se pare că zace prin sertarele Ministerului Economiei.

„Ne chinuim de 12 ani de zile să facem o amărâtă de strategie a industriei de apărare.  România nu are o strategie a industriei de apărare! Statele Unite ale Americii au anunțat că, acum, în primele zile ale lunii decembrie, vor ieși cu noua strategie a industriei de apărare din SUA iar noi de 12-13 ani am pus pe masă 2-3 variante de strategie, cu tot personalul specializat în industria de apărare, pentru a funcționa într-o normalitate și uitați că nu e aprobată. Stă într-un raft pe la Ministerul Economiei,  până mai ieri a stat pe la primul ministru, mai sunt anumite lucruri care stau pe la CSAT... Nu exisă! Strategia națională de securitate și apărare este una și a fost adoptată  și este foarte bine, dar strategia pentru industria de apărare trebuie să fie unitară și să servească interesele României... Pentru tot ansamblul de măsuri... este treaba Guvernului, iar pentru industria de apărare responsabilitatea este a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT-ul). Dacă CSAT nu intervine și lasă la discreția  ministerelor sau a primului ministru... nu se va rezolva. CSAT-ul se numește așa pentru că el trebuie să servească interesele de apărare și securitate a României”, a declarat liderul de sindicat din industria de apărare, Constantin Bucuroiu.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Importanța identificării candidatului ideal
Unanimitate... de vară la ședința CJ Dâmbovița
Sprijin pentru centrul pentru vârstnici din Ghergani
Peste 1038 de persoane, implicate în acțiuni anti-drog
Creșterea infracționalității în școlile din Dâmbovița
Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale