Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.03.2023 00:14

12 entități au aderat până acum la Sindicatul „Valahia” Târgoviște!


A A

„Grădinițele din sistemul preuniversitar vin la noi”

„Grădinițele din sistemul preuniversitar vin la noi”

*„Sindicatele ai căror membri sunt ai Sindicatului Valahia Târgoviște nu sunt din tot județul, ne-ar fi cu neputință să facem acest lucru”

 

12 entități (firme și instituții) din mediul public și privat, cele mai multe din municipiul Târgoviște,  au aderat la Sindicatul „Valahia” Târgoviște, structură condusă cu mână forte de sindicalistul Nicolae Dragodănescu, care a demonstrat că știe să se lupte pentru drepturile salariaților pe care îi reprezintă! Celelalte societăți din județ sunt afiliate, prin sindicate independente, la  structura teritorială Cartel ALFA Dâmbovița  care este coordonată tot de liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu. O noutate semnalată de Nicolae Dragodănescu este că tot mai multe grădinițe încep să vină către Sindicatul Valahia Târgoviște.

 ,,Sindicatele societăților din județ sunt afiliate la Cartel Alfa. Sindicatele ai căror membri sunt ai  Sindicatului Valahia Târgoviște nu sunt din tot județul, ne-ar fi cu neputință să facem acest lucru... Pe industrie, din Dâmbovița, avem Erdemir, Cromsteel, Servicii Publice Municipale, Municipal Construct, avem QUADRA care acum s-a făcut în 4 bucăți și se reface sub o altă denumire. Pe partea de instituții avem Direcția de Asistență Socială, Creșa de la Găești, Creșa de la Târgoviște, au început să vină grădinițele din sistemul preuniversitar către noi. Avem în total vreo 12 entități și din mediul privat și din mediul public care sunt ale Sindicatului Valahia Târgoviște. Restul sunt afiliate, prin sindicate independete, la structura Cartel Alfa, structura teritorială pe care o și conduc în calitate de președinte al Cartel ALFA. Cei de la ELSID Titu, de la Găești sunt afiliați la noi, la Cartel ALFA”, ne-a declarat liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Două Olimpiade Naționale la Târgoviște
„Artiști în devenire”, ediția a III-a, Târgoviște, 2024
Peste 32.000 de elevi primesc burse școlare
Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”
"Ecouri din Bucegi" o apariție surpriză în peisajul presei culturale dâmbovițene
Liceul „Ion Heliade Rădulescu” devine parte din elita națională a hub-urilor viitorului
Liceul de Arte "Bălașa Doamna", autorizație provizorie pentru clasă de coregrafie
Elevii se pregătesc de vacanță
Mitropolitul Nifon, pe șantierele bisericilor în reabilitare
Extraordinară achiziție de carte veche de către Arhiepiscopia Târgoviștei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale