Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.02.2024 00:14

Sindicatul „Valahia” Târgoviște, luat cu asalt de bugetari!


A A

„Avem 5 contracte colective negociate la 5 grădinițe din Târgoviște”

„Avem 5 contracte colective negociate la 5 grădinițe din Târgoviște”

*„Urmează să negociem și la restul grădinițelor pe măsură ce devenim reprezentativi”

 

Grădinițele din municipiul Târgoviște aderă pe capete la Sindicatul „Valahia” Târgoviște! Liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu, ne-a declarat că s-au negociat deja contractele colective la 5 grădinițe, dar vor urma și altele, odată cu dobândirea reprezentativității. Președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște recunoaște că bugetarii înscriși în sindicat i-au depășit, numeric, pe angajații din mediul privat pentru că, susține acesta, economia a intrat într-o zonă de plafonare.

„Partea bună este că Sindicatul «Valahia» Târgoviște a încheiat primele 5 contracte colective de muncă din Dâmbovița în sectorul preuniversitar, adică avem 5 grădinițe unde noi suntem reprezentativi. Am încheiat contracte colective de muncă și avem drepturile salariaților prinse într-un contract colectiv de muncă, cu toată ostilitatea celorlalți colegi care au crezut de cuviință că cel mai bine este să conteste sindicatul, în loc să facă ceva pentru salariați. Deci avem 5 contracte colective negociate la 5 grădinițe din Târgoviște și urmează să negociem și la restul grădinițelor pe măsură ce devenim reprezentativi. Foarte mulți bugetari vin către noi, către Sindicatul «Valahia» Târgoviște. De asemenea avem o societate, care ține de administrația publică locală, unde în curând vom deveni reprezentativi și acolo.  Din sectorul de învățământ preuniversitar avem solicitări. Sunt foarte multe drepturi de recuperat pe cale de instanță și găsesc sprijin la noi, pentru că noi îi ajutăm și nu-i costă nimic. La noi e simplu, dacă sunt membrii noștri. Este adevărat că avem mai mulți membri de sindicat din sistemul bugetar decât din cel privat pentru că economia s-a cam plafonat. Acesta este adevărul”, a declarat președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Elevi în focurile Evaluării Naționale
328 de locuri de muncă disponibile
Programul „Masă caldă” ajunge la șase școli din județul Dâmbovița
Licee reorientate către învățământul profesional
Cunoașterea lui Hristos cel înviat, fundament al credinței
O lansare de carte spectacol
Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa
Calea Luminii va fi aprinsă și în acest an înainte de Paște
Muzeele dâmbovițene, deschise în minivacanța de Paște
Filiala Târgoviște a Academiei Oamenilor de Știință din România are o nouă conducere


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?

Educația reprezintă un factor cheie în dezvoltarea și susținerea unei societăți europene coezive și inclusive. Este vizibil tot mai mult că prin facilitarea cooperării și a parteneriatelor între țările europene, educația joacă un rol crucial în construirea unei Europe unite, capabile să își păstreze relevanța internațională și să reziste în fața provocărilor create de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale